HVIS JEG VAR TIL CPHFW

PÅ DET SENESTE

Velkommen tilbage til mig! Meget sker for tiden, og meget af det indvier jeg ikke bloggen i, fordi jeg er helt vildt mega meget i tvivl, om det er noget, der skal deles. Ja, det er irriterende sagt, men jeg har virkelig en privat-versus-offentlig-debat med mig selv for tiden. Nå, MEN! I morgen er det mandag, og det betyder en ny uge, så inden vi tager hul på den, synes jeg lige, vi skal opsummere den seneste tid med lidt billeddagbog. Advarsel, der er insta pænheder iblandt, men jeg har altså allermest haft det sådan her, for på det seneste ..

4446b6d3-fe55-4ef8-a2ec-63789290804e

.. har jeg været meget til lægen, fået taget en del blodprøver, og derfor haft det ligge-fladt-på-sofaen-agtigt, fået læst to bøger, hørt en del podcasts og meget ny musik, som jeg gerne vil dele med jer?

85df9572-a3e7-482e-b212-5335e5add084

.. har jeg set John Kørner:Altid Mange Problemer på Kunsthal Charlottenborg, som jeg også skrev lidt om her. Brille-looket er altså perfekt i den slags situationer. Så ligner man en, der virkelig ved noget. Haha!

img_8618

.. har jeg købt nye jeans i Urban Outfitters. Jeg er vild med mørk denim for tiden, og glæder mig til at have mine nye jeans på med hvide t-shirts all the time.

3caada7b-3617-484d-a01f-3d0ccee7f110

.. har jeg spist dyr, men lækker frokost i solen på Apollo, som ligger i forlængelse af Kunsthal Charlottenborg. Deres hjemmelavede soda er så god! Og maden også selvfølgelig. Men absolut ikke hverdagskost for kontoen.

img_8641

.. er jeg gået et smut i & Other Stories, fordi min veninde skulle have sig et udsalgsfund, men jeg endte selvfølgelig også med at købe noget. Lyseblå er måske min nye yndlingsfarve. Dén eller gul.

a9fba61c-84a3-49f2-b5b7-f87bcf6825d7

.. apropos gul, har jeg spist mange ostemadder hjemme i mit hjem på Nørrebro, og jeg er gået fra glutenfrit knækbrød til noget lækkert økologisk noget med havsalt. Og gluten! Mine blodprøvesvar er nemlig kommet, og jeg er hverken gluten- eller laktoseallergiker. Sikke en fest det er. I den anledning holder jeg tapas aften for at fejre min fødselsdag med masser af brød og ost. Pass me the gluten, please.

Vi ses til glutenfest på Snapchat @wesselsblogsnap

   

7 kommentarer

 • K

  Hvor er t-shirten på det øverste billede fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Kunne ikke lade være at undre mig over, hvorvidt du har spist glutenfrit op til dine prøver? I så fald kan dine svar desværre være falsk negative, idet din krop jo så er rask på prøvetidspunktet. Ingen løftet pegefinger eller noget, har blot selv været igennem det samme :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Hvor er dine briller fra? Du har sikkert nævnt det herinde, men jeg kan altså ikke lige finde det…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Mette

  Jeg har gået og tænkt meget over din tatovering idet jeg simpelthen ikke kan huske hvad den betyder. Jeg er nemlig selv interesseret i at få en lignende. Jeg vil meget gerne hører, hvad den betyder og om det er runer du har benyttet :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVIS JEG VAR TIL CPHFW