230817/ NYE JEANS & SMUGKIG PÅ NYE TATS

UGENS PLUS- & MINUSPOINT #28

soendag

INDLÆGGET INDEHOLDER REKLAMELINKS

Det er blevet søndag, og det er jeg helt vildt glad for, da det jo er den sidste søndag inden studiestart, hvilket betyder, at jeg starter på universitetet (igen) i morgen. Det har jeg ventet så længe på, og selvom jeg selvfølgelig er nervøs for, hvordan det hele kommer til at gå, glæder jeg bare så afsindigt meget til at komme i gang. At det er søndag betyder selvfølgelig også, at vi skal have en oversigt over ugens plus- og minuspoint. De kommer her ..

MINUSPOINT til at have rigtig meget godt, lækkert og flot tøj at sælge, men ikke kunne beslutte sig for, om man skal sælge det via Tradonos app, et Tradono loppemarked eller bare via Instagram story .. Hvad tænker I?

MINUSPOINT til at have krise over min Instagram og samtidig have sådan en hvem-er-jeg-egentlig-og-hvilken-slags-tøj-type-er-jeg-må-købe-nyt-af-alt-igen-krise på vej. Noooorj, altså ..

MINUSPOINT til at have købt en computer (til studiebrug), der virkelig viste sig at være et fejlkøb. Jeg fik helt ondt i maven om aftenen efter at have browset lidt rundt på den i et par timer, så meget fortrød jeg mit køb. Jeg måtte i gang med at undersøge returpolitik og hele molevitten, fordi jeg blev så panisk, og frygtede ikke at kunne få pengene tilbage. Det ligner ellers ikke mig at få det sådan med noget, jeg har planlagt at købe ..

PLUSPOINT til super god service hos Elgiganten. Jeg kunne sagtens levere den tilbage, selvom jeg havde åbnet computeren, og været lidt på min mail og sådan. Og jeg fik alle pengene retur. Sådan en lettelse!

PLUSPOINT til det kæmpe udsalg, ASOS har kørende. Jeg synes især, at der er mange gode overdele, så hvis I mangler noget spændende at smide på sammen med jeans, skal I helt klart tjekke det ud. Man får iøvrigt ekstra 10% af prisen med koden MORESALE.

PLUSPOINT til denne fine skjorte, som rigtig gerne måtte være en del af min efterårsgarderobe. Men jeg skal seriøst sælge ud, før jeg må købe noget nyt!

PLUSPOINT til den computer, jeg så har købt i stedet for. Fuuuuuck, den er sej! Jeg kan ikke finde ud af, om det er en mærkelig ting at vise på bloggen, men jeg har sgu lidt lyst til det. Nyt teknikgrej er jo så svedigt. Vent, er jeg typen, der siger “svedigt”? Det var jeg åbenbart lige dér.

PLUSPOINT til mine nye tatoveringer sgu daaaaaa. What, hvordan har jeg ikke nævnt dem tidligere i det her blogindlæg?!  Måske skyldes det, at de allerede er så meget en del af mig, at jeg lidt glemmer, at jeg jo faktisk kun lige har fået dem lavet i denne her uge. Nu skal de bare hele, så jeg kan vise jer dem!

12 kommentarer

 • Julie

  Må jeg nysgerrigt spørge, hvad for et mærke osv den anden computer var? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Har du et asos-hits indlæg? I forhold til udalget?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg stemmer på Tradono appen eller story (!!) <33
  Elsker loppemarkeder, meen det ville være så øv, hvis det blev en dag jeg ikke kunne!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Helt klart Tradono appen eller instagram!
  Det så mega træls hvis man ikke har mulighed for at møde op, når loppemarkedet bliver holdt…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Tradono app eller story helt sikkert 🙌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Jeg ville elske et indlæg om din nye computer, og også gerne hvorfor du valgte den og hvorfor du fortrød den anden <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • s

  Stemmer for tradono appen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hej Amalie, vil du ikke lave et indlæg om dit analog kamera osv.? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  Hej Amalie,
  Tusind tak for en fantastisk blog! Jeg elsker at læse med og følge dig, du er simpelhen så skøn!
  Et lille blogindlæg-ønske, fra en som nok snart flytter hjemmefra: Hvordan er det at leje et værelse i en lejlighed og have en roomie? Hvordan finder man en man fungerer med? Har du nogle tips til dette :-)

  Mange knus herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

230817/ NYE JEANS & SMUGKIG PÅ NYE TATS