040917/ FØRSTE "RIGTIGE" DAG PÅ UNI/ DETALJER

050917/ MIN NYE WEEKENDTOP

img_9442

SPONSORERET AF NELLY.COM & INDEHOLDER REKLAMELINKS

NLY TREND top

I dag har jeg fri fra studiet, og det betyder jo selvfølgelig, at jeg har fri til at læse, for “uddannelsen er et fuldtidsstudie”, men når man samtidig er “fuldtidsblogger”, ser programmet liiidt anderledes ud. Ikke at jeg klager! For der er intet at brokke sig over, når man som en del af en arbejdsdag skal hente en pakke med nyt tøj, og toppen på billedet er iblandt. Jeg ved ikke, om I har lagt mærke til det, men sorte/hvide tern er blevet det nye gul, og det er over det hele, så nu måtte jeg også lige hoppe med på vognen. Jeg håber, at weekenden byder på en lejlighed til at have toppen på, men det kræver, at jeg trækker en rolle, som ville bære sådan en top. Der er nemlig rocktema til vores første fest på studiet, og jeg har en plan om at få lov til at være Taylor Momsen ..

   

1 kommentar

  • Louise

    Hvor er din fine halskæde fra? (Hermed også et ønske om et indlæg omkring smykker – hvilke du har, bruger mest og hvor du køber/hvad du ønsker dig!)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

040917/ FØRSTE "RIGTIGE" DAG PÅ UNI/ DETALJER