120917/ POLAROID PINK

MIN NYE LILLE HJÆLPER TIL HÅRET

foer-efter

SPONSORERET AF OBH NORDICA

Måske I har set min seneste YouTube-video, hvor jeg gør mig klar, lægger en flot make-uuuup, og børster mit hår glat med det her nye seje 2-i-1 værktøj? If not, go ahead, og hvis du ikke er til video, bliver du bare her, og beundrer før/efter-billederne af mit hår. En lille “sjov” fact om mig er, at jeg faktisk godt kan have ret meget fald i mit hår og tendenserende krøller, men det sker mest, hvis jeg sover på vådt hår, eller er ude i regnen. Nogen gange falder det på en flot måde, andre gange er det noget rod, og det opdagede jeg for eksempel i dag, hvor det stod op fra min hovedbund på en lettere unaturlig måde. Og dét, tænkte jeg, var en oplagt mulighed for at vise, hvordan Brush & Straight konceptet er ret genialt til at tæmme håret uden at gøre det helt glat. Jeg nævnte også i min video, at det er dér, min kærlighed til Brush & Straight ligger, at det er en mere naturlig glatning af håret.

De essentielle facts med et drys af Wesselness:

  • Brush & Straight har en keramisk belægning samt en varmefiksering på 210 grader, så man får en blid styling. Oversat til dansk betyder det, at det er meget sundere for håret. Bonusinfo: Håret får ikke det dér lidt tørre/stive glatte look.
  • Det tager ca. 3 min at få hele håret naturligt glat/tæmmet ned, i hvert fald med min hårlængde. Hvis jeg brugte et glattejern, ville jeg på den samme tid nå at sidde fast i glattejernet fem gange, og lave et grimt “buk” midt i håret, eller de dér linjer, når man ikke kan komme helt ind til hovedbunden, fordi man ikke vil brænde sig.
  • Der følger en ekstra lang ledning med til Brush & Straight, så the struggle of stikkontakter, der er placeret upraktisk, bemærker jeg slet ikke mere.

Og så er der selvfølgelig et link HER, hvor I kan finde al info om, hvor Brush & Straight kan købes.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

120917/ POLAROID PINK