010917/ POST RUSUGE PAMPERING

070917/ PÅ MIN ØNSKELISTE LIGE NU

toej

INDEHOLDER REKLAMELINKS

TIGER OF SWEDEN pants // NØRGAARD PAA STRØGET 101 tee //
NIKE AIR FORCE 1 UPSTEP LX sneaks

Det er jo en tradition, at jeg køber i hvert fald én ny farve, når Mads Nørgaard lancerer nye farver i den ikoniske samling af 101 bluser, og nu er der simpelthen kommet en helt ny slags, nemlig meleret, og ååååh, den er pæn! Lige nu er jeg faktisk i den situation, at jeg føler, jeg er nødt til at have begge farvemuligheder, jeg har taget med på collagen. Typisk mig. Og så vil jeg selvfølgelig gerne style dem med et par nye sneaks, som lige er blevet lanceret, og tiltaler mig enormt meget, fordi de er en model, jeg ikke har, og så er de jo også super unikke at se på. Men! Jeg har lige brugt penge på bøger og en milliard andre ting, jeg absolut manglede i min garderobe .. Haha!

Og med de ord må jeg hellere vende tilbage til læsningen til i morgen.

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

010917/ POST RUSUGE PAMPERING