PÅ DET SENESTE ..

090917/ MIN (DRØMME)EFTERÅRSUNIFORM

nelly

SPONSORERET AF NELLY.COM & INDEHOLDER REKLAMELINKS

NLY TREND knit // GANNI tee // REBECCA MINKOFF jeans // BILLI BI boots // MARNI bag

Min efterårsuniform består uden tvivl af t-shirt, et par jeans, en lang strik (til at skjule “lårfrikadellerne”, for lige at låne et godt udtryk fra Lau) og et par sorte støvler, jeg netop har købt. Og allerede elsker. Selvfølgelig går jeg også med taske, men når jeg tilføjer (drømme) til titlen på blogindlægget, skyldes det selvfølgelig, at tasken er økonomisk fuldkommen ude af proportioner, når man lige er blevet studerende, ikke har Danmarks største blog, og derudover ingen selvdisciplin har, hvad angår opsparing. Bare spørg min bank. They should know. Apropos økonomi sælger jeg snart stort ud af min garderobe, for jeg har brugt alle mine penge, og der er tre uger til næste payday. Shame on me. Haha! Det var lige en lørdagsstatus fra mig. Håber I nyder weekenden!

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÅ DET SENESTE ..