OM BLOGGEN, HVAD DER SKER, OG SKAL SKE

120917/ POLAROID PINK

img_9718

SPONSORERET AF NELLY.COM & INDEHOLDER REKLAMELINKS

NLY TREND knit

For at undgå fake news må jeg hellere lige starte med at adressere, at ovenstående billede altså ikke er et rigtigt polaroidbillede, men derimod bare tricks i et billedredigeringsprogram. Med det ude af verden kan vi snakke om, at jeg i dag er iklædt noget af det bedste, jeg ved, nemlig jeans og strik. Heldigvis er jeg kommet mig over mine tequila tømmis efter semesterstartsfest i lørdags, og jeg har derfor en dag med tid (og overskud) til bloggen, spændende møder (muligvis det mest irriterende bloggerudtryk), tøjvask og læsning til studiet. Det minder mig om, at jeg måske skulle tage at få skrevet et blogindlæg om, hvad jeg egentlig studerer ..

Det gælder forresten stadig, at jeg deler alle nye indlæg på min Facebook, så hit lige ‘synes godt om’ på den!

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OM BLOGGEN, HVAD DER SKER, OG SKAL SKE