3 ANBEFALINGER TIL RAINY DAYS

ARKET KNIT & MOST WANTED TROUSERS

img_0050 img_0049

INDEHOLDER REKLAMELINKS

ARKET knit // WOOD WOOD trousers // NIKE AIR MAX 97 sneaks // BY CAROLINE ABEL earrings

For dem, hvis næse det er gået forbi, er Arket et nyt mærke, et søsterbrand til H&M, Weekday etc., og de har lige for nylig åbnet butik i Købmagergade, hvor jeg var forbi med to studieveninder for bare liiiige at kigge. Selvfølgelig kom jeg ikke tomhændet hjem, for jeg fandt denne her virkelig dejlige strik, og I har sikkert allerede set den på Instagram, hvor den dominerer min profil rimelig meget, og tiltrækker en del spørgsmål. Samme dag forærede jeg mig selv et par mørkeblå, nålestribede bukser, som jeg har haft på ønskelisten i noget tid, og har haft på næsten hver dag siden købet. Købet er inspireret af min roomie (skud ud), som altid har de fineste bukser på, og nu ville jeg altså også være med. Er det forresten ikke bare pææænt, lyset på billederne?

   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 ANBEFALINGER TIL RAINY DAYS