070917/ PÅ MIN ØNSKELISTE LIGE NU

PÅ DET SENESTE ..

INDLÆGGET ER SPONSORERET AF NELLY.COM & INDEHOLDER REKLAMELINKS

Lige for tiden er jeg i sådan en underlig fase, hvor jeg skal finde en god balance mellem mit nye studie, bloggen og mit sociale liv uden at misse alle hverdagens praktiske gøremål som indkøb, tøjvask og oprydning, og pyyhhh .. It’s tough! Men daglige lister hjælper mig godt på vej, og jeg tror på, at det kan lykkes. Og jeg arbejder også på idéer, der kan øge kvaliteten af indholdet på bloggen, I promise. For nu bliver det til en lille opdatering på life, hvor jeg på det seneste har ..

img_9332

NLY TREND denim skirt

.. haft noget, jeg ikke vil kalde tømmermænd, men mere sådan øl-blues, altså I ved, denne dér træthed, der kommer dagen efter en tur på bar (dem har der været mange af), men det er bare ikke hélt tømmermænd? Uanset niveauet af tømmis har jeg givet mig selv lov til at hente kebab hos favoritten, Durum Bar på Nørrebrogade, og det blev nok desværre sidste gang denne sæson, at det blev i bare ben.

img_9454

NLY TREND top

.. hentet en pakke, som blandt andet indeholdt denne så cool off the shoulder bluse, og jeg kan slet ikke abstrahere fra, hvor meget jeg glæder mig til at have den på! Jeg skal være klædt ud som Taylor Momsen i weekenden, og min plan er helt klart, at outfittet skal spille 100%, når nu jeg skal være malet helt sort om øjnene .. Mine nye tats er også vist godt frem, så det er helt perfekt!

Hvis der er andre, der også står, og mangler noget rock inspireret tøj, eller bare er meget til den stil, kan jeg anbefale jer at tage et kig hos Nellys Glam Noir udvalg HER.

img_9551

.. brugt en del, men ikke så mange som frygtet, penge på bøger til mit nye studie. Og det føles slet ikke slemt at bruge penge på bøger, man glæder sig til at læse! Nu mangler jeg bare at finde på en god opbevaringsløsning til dem .. Any tips?

img_9548

NLY TREND blouse

.. fået lagt dulleshow til et photoshoot i forbindelse med en ny kampagne, og jeg glæder mig helt vanvittigt til at se de færdige billeder. Og til at vise jer dem, selvfølgelig! Blusen på billedet har jeg kun haft i kort tid, men den er allerede blevet sådan en, jeg smider i vaskemaskinen med det samme, så jeg hurtigt kan have den på igen. Det er sådan en, man bare skal have i sin garderobe.

img_9528

.. gjort meget for at være mere konsekvent med strukturen i min hverdag, så korthuset ikke vælter ned over mig, som det gjorde i min CBS tid. Jeg er så heldig at have skemafri to dage om ugen, hvor jeg så kan sove lidt længere, og har god tid til at lave ting til bloggen, og få læst selvfølgelig.

img_9547

NLY TREND blouse

.. haft det sjovt over, hvordan vinklen i dette billede endte med at være mine og en nøgen dames bryster på et billede .. Til at starte med skulle plakaten bare være lidt med i billedet for at undgå for mange billeder med en kedelig, hvid baggrund, haha .. Selvom jeg sjældent går i nedringet tøj, er jeg blevet ret vild med denne her bluse, så jeg tror, den skal sportes på uni i dag ..

Husk iøvrigt at følge med på min Instagram, ik? Det er som om, følgerne bare forsvinder, og ingen nye kommer? Daaaaamn ..

   

12 kommentarer

 • Ida

  Hvornår løfter du sløret for hvilken uddannelse du der endt på? :)

  Det kunne være fedt hvis du kunne dele tips til at strukturere hjemme-læse dage :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Når du selv finder eller får et genialt tip til opbevaring af bøger, er jeg meget nysgerrig på at se det 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Ihhh så lige dit spisebord, det er virkelig fint! Hvor er det fra? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg er vild med din instagram, så jeg forsvinder i hvert fald ikke ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Kan det passe, det er Film- og Medievidenskab på KU, du er begyndt på? Jeg læser selv Medievidenskab på AU på 5. semester og synes, jeg kan genkende et par af dine bøger 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Mht. Opbevaring af skolebøger har jeg selv nuppet mine bedsteforældres gamle (som i virkelig gamle) Tuborg ølkasser af træ, de bare havde stående oppe på loftet, og de pynter SÅ fint og gør det lidt råt men samtidigt stilet. De kan sikkert findes i storskrald, diverse genbrugsbutikker eller loppemarkeder rundt omkring. Just a little tip :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Okay… Durumbar er godt! MEN – har du prøvet kebabistan? Deres lammekebab i hjemmelavet pitabrød, gerne smurt med hummus, er fantastisk og hvis du ikke har prøvet, så skal du!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

070917/ PÅ MIN ØNSKELISTE LIGE NU