MINI GUIDE: 3 STEPS TO #WINTHEDAY

SIMPLICITY MAKES STRONG

simplicity

SPONSORERET AF NELLY.COM & INDEHOLDER REKLAMELINKS

NLY TREND sweater // NLY TREND coat // NLY SHOES boots

Jeg er inde i sådan en periode, hvor jeg de fleste dage ender med at have det samme look på, men med små afvigelser selvfølgelig, for eksempel ændrer bukserne sig en del. Men dét, der går igen, er en lidt lang strik og sorte ankelstøvler med lidt hæl på. Det er altså et virkelig lækkert efterårslook! Sådan et par støvler kan virkelig tage et outfit til det næste niveau, og på den måde er strik mindre jeg-gemmer-mig-væk og mere jeg-er-stærk-og-ejer-gangen-imens-mine-støvler-siger-klok-klok. Jeg elsker den lyd.

I dag vil jeg tage lyden med mig til indre by, hvor jeg blandt andet vil prøve at være typen, der læser i sine uni bøger på en café. Jeg håber, det virker for mig!

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINI GUIDE: 3 STEPS TO #WINTHEDAY