DO YOU TAKE YOUR VITAMINS?

101017/ TATTOO TUESDAY

nnsc2514esrj7890hxcd7868

SPONSORERET AF MINIMUM & INDEHOLDER REKLAMELINKS

BAUM UND PFERDGARTEN coat // MINIMUM knit // MINIMUM pants // NEW BALANCE 990 sneaks

Jeg var i går så heldig at tilbringe min fridag sammen med min lillebror, som skulle have lavet sin første tatovering, og i den forbindelse fik jeg også tegnet min seneste op, så nu går der ikke så lang tid, før I kan få den at se her på bloggen! Den skal bare lige hele. Da jeg sad henne hos tatovøren, kriblede det virkelig i mig, og jeg tror, at jeg skal have lavet en tatovering mere i nærmeste fremtid, hvis økonomien tillader det altså. Det skal jeg lige se på ..

Jeg har vovet mig ud i noget nyt, nemlig en strik med dyb udskæring, og i en super lækker rød farve, som ellers ikke ofte er at finde i min garderobe. Men jeg synes virkelig, det er en god farve her til efteråret, og så passer den jo virkelig fint til min jakke. I dag har jeg desuden lagt en meget mørk neglelak, som også klæder looket rigtig fint!

Nu vil jeg vende min koncentration mod undervisningen ..

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DO YOU TAKE YOUR VITAMINS?