10 THINGS TO DO IN OCTOBER

GUIDE: THE CHECK COATS

asos-tern-jakker

INDEHOLDER REKLAMELINKS

VILA coat // ASOS coat // BERSHKA coat

Jeg får dagligt spørgsmål til min lange, ternede Baum und Pferdgarten jakke, som jeg købte i vinter, da SS17 kollektionen kom. Det er et af de bedste køb, jeg nogensinde har gjort mig, men den findes altså i mange varianter hos adskillige andre brands, og til nogle helt andre priser end hos Baum und Pferdgarten. Derfor vil jeg gerne guide til at finde en smuk jakke med tern, da det vist ikke helt kan undgåes, at det er sådan én, man “skal” have dette efterår. Som altid er asos.com mit bedste bud, når det kommer til at spare penge på en trend, man gerne vil hoppe med på. De har et stort udvalg af brands, og de tager produktbilleder fra flere vinkler, så man kan som oftest godt ane, om et item vil klæde ens egen figur. Lige med de her ternede jakker tror jeg dog, at de klæder alle. 

Jeg har fundet mine tre favoritter frem, men der er endnu flere gode muligheder her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 THINGS TO DO IN OCTOBER