LIFE HACK & BARNDOMSMINDER #MILKMOMENTS

VI BRINGER ET OPHOLD I (SPONS)SENDEFLADEN

Jeg er hjemme på Nørrebro igen efter et par dejlige dage i Aarhus, som skulle fungere som min efterårsferie. En blogger har jo aldrig rigtig ferie, siger man. Men jeg følte det virkelig ferie-agtigt, jeg havde fri fra alle mine forpligtigelser, og nød at være sammen med en gymnasieveninde, jeg ikke havde set i virkelig lang tid. Nu har jeg så lige sendt en snap til nogle venner med det statement, at jeg altså skal have styr på mit liv igen, og at filmen kun har én rolle. Og det er Amalie Wessel. Det er mit rod, så det er mig, der må rydde op.

Det er sådan noget, jeg gør, kører den helt derud, hvor jeg ikke har mere rent tøj, ikke har handlet ordentligt ind i flere dage, hvor mit værelse seriøst trænger til oprydning, og jeg mangler at ringe til min bank efter et faretruende brev om, at de lukker for min netbank, hvis jeg ikke opdaterer mine personoplysninger nu, nu, nu. Jeg skal også læse en hel roman, jeg selvfølgelig ikke er kommet ordentligt i gang med, finde på kreativt indhold til bloggen for at bryde med alle de sponsorerede samarbejder, jeg sprøjter ud for tiden, skrive en opgave i mit sprogfag, som absolut ikke er mit nemmeste fag, og så er der jo også nogle venner, der gerne vil have et ring eller bare en times snak over en kaffe. Med andre ord har jeg det ikke så ferie-agtigt mere.

Netop dét med det kreative indhold til bloggen frustrerer mig faktisk rigtig meget lige for tiden. Jeg er gået i gang med et større projekt, som tager rigtig meget tankerum og energi, da det er noget, der kræver mit vågne fokus (et ikke-vågent fokus er for eksempel dét, du har til dagens sidste forelæsning, hvis nogen skulle være i tvivl om den formulering), og så er det også et projekt, der får mig til at sætte spørgsmålstegn ved mit brug af bloggen og sociale medier generelt. Det gør det lidt svært at fortsætte, som jeg plejer, fordi jeg hele tiden tænker, om det nu virkelig også er dét, jeg gerne vil? Og sådan jeg gerne vil fremstå? Det projekt kommer I formentlig til at høre meget mere om, når vi er færdige, og jeg er virkelig spændt på, hvad det kommer til at betyde for “min fremtid”, egentlig også for bloggens fremtid, hvis vi lige skal snakke med store ord.

Nå, men i stedet for at slå mig selv i hovedet over manglende inspiration tænkte jeg, at jeg lige så godt bare kunne skrive om, hvad jeg har på hjerte i dag. Så det har jeg gjort. Hav en helt fantastisk torsdag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LIFE HACK & BARNDOMSMINDER #MILKMOMENTS