UGENS PLUS- & MINUSPOINT #33

IVÆRKSÆTTERDRØMME OM BERLIN, FOTOGRAFI & VIDEO

SPONSORERET AF SAS

tumblr_owbfdgvfxc1ssfi6qo1_1280

Billedet er lånt fra denne Tumblr.

Afhængigt af hvor længe, man har læst med på bloggen, ved man måske, at jeg har et helt særligt forhold til Berlin, og jeg har blandt andet rejst dertil med min gode ven, Patrick, mange gange, hvor vi har taget et hav af billeder og lavet video. Jeg ved ikke, hvorfor jeg har sat den del af min kreativitet på pause på ubestemt tid, måske fordi iPhone-kameraet er forbedret så markant de seneste år, og det bare er blevet hurtigere at tage billeder med det. Det er også betydeligt nemmere at have med sig rundt. Men jeg savner det virkelig, det dér med at tage billeder med mit spejlreflekskamera og lave æstetiske videoer som denne fra min og Patricks tur til Berlin tilbage i 2014. Jeg drømmer tit om at have midlerne og tiden til for alvor at dyrke den passion, udforme en kreativ platform at udgive det på, eller “bare” udvikle bloggen her til at være mere som i begyndelsen, hvor alle billeder var taget med et spejlreflekskamera. Jeg kunne bruge en hel dag på at tage billeder for så at bruge den halve nat på at redigere dem og høre god musik. Det drømmer jeg faktisk virkelig om at få op at køre igen, tage til Berlin og bare være dér, leve i Berlin, og dokumentere det hele med billeder og video. Og tekster selvfølgelig. Det kan jeg jo ikke lade være med. Det er måske en lille iværksætterdrøm, men det er en af mine store drømme.

SAS har sat et projekt i værks, SAS Scholarship, som giver muligheden for at tage et skridt på vejen til at udleve netop dét, en iværksætterdrøm. Projektet er en konkurrence, hvor tre heldige vinder kan komme afsted til en selvvalgt destination, som selvfølgelig har noget med en iværksætterdrøm at gøre. Man får desuden tilkoblet en mentor, som er relevant i forhold til det felt, iværksætterdrømmen ligger inden for. I mit tilfælde kunne det for eksempel være en fotograf, som også arbejder med visuelle koncepter. Jeg synes, projektet er mega sejt, og jeg har faktisk lavet en video om det sammen med SAS, som jeg glæder mig meget til at dele med jer. Hvis I ikke kan vente, og gerne vil vide mere allerede nu, vil jeg opfordre jer til at se mere om konkurrencen HER. Gennem det link kan I også deltage i konkurrencen. Måske I har lyst til at dele jeres iværksætter- og rejsedrømme i kommentarfeltet? Det kunne i hvert fald være spændende at høre om!

2 kommentarer

  • martin

    you are stealing my image, that is not cool, take it down

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • I have given you credit just beneath the photo. Thought it would be okay? If not, let me know, I’ll take it down.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGENS PLUS- & MINUSPOINT #33