THE LIST //JANUARY'18

BEEN DOING SOME SHOPPING

img_1954-copy

GINA TRICOT sweater // PENTAX kamera (loppefund)
NAJA MARIE AIDT har døden taget noget fra dig så giv det tilbage //
HELLE HELLE Rødby-Puttgarden, Ned til hundene, Dette burde skrives i nutid //

Jeg shopper mindre, end jeg førhen har gjort. Det gør jeg faktisk. Og jeg har i høj grad også en anden tilgang til shopping, specielt efter påbegyndelsen af mit garderobeprojekt. For eksempel er jeg nu længere tid om at nå til at gøre købet, medmindre det er sådan et køb som den lilla sweater, for den er simpelthen for billig til at lade være. Og så ligner den lidt denne fra Ganni, som jeg har sukket efter længe, men aldrig kunne få mig selv til at købe, fordi jeg tænker langt mere over prisen nu. Til gengæld kaster jeg flere penge efter bøger end nogensinde før, men det ser jeg altså lidt som personlige investeringer (:man bliver klogere på sig selv og verden af at læse), og de to på billedet er de seneste tilføjelser til mine bogreoler. Dem kommer der mere om i et blogindlæg for sig, altså de to bøger. Sidst, men absolut ikke mindst, har jeg købt et super retro kamera, nemlig et gammelt Pentax fra 1970’erne, som jeg skal ud og være artsy fartsy med. Jeg glæder mig til at få sat film i kameraet, og komme ud og prøve det af. Forhåbentlig virker det fint, det ser i hvert fald utroligt godt og vedligeholdt ud indeni. Nu hvor jeg er i gang, burde jeg næsten anskaffe mig en hipster hue til formålet, måske en brun lædertaske også. Gennemføre looket, ik.

Jeg har faktisk shoppet en del andre ting også her i januar, men det tager vi løbende.

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE LIST //JANUARY'18