BEEN DOING SOME SHOPPING

I COULD NOT RESIST

sakspotts-mads-noergaard

MADS NØRGAARD dress

Jeg er virkelig ikke en haj til udsalgsshopping, mest af alt fordi jeg ofte synes, udsalg kan sidestilles med en natklub kl. 05 om morgenen. Der er kun de sidste lakridsæg tilbage i posen, dem ingen rigtig gider at spise, og jo, så kan man da godt tage et af dem med hjem, men det er sjældent noget, man bliver glad for i længden. Kjolen på collagen har jeg dog haft kig på i længere tid, så da den blev sat ned til halv pris her i januar, syntes drømmen ikke så umulig længere, og jeg begyndte at arbejde på måder at få den hjem i tøjreolen. Det har været lidt tricky, og jeg har været bange for en afvisning, men det viste sig, at jeg bare skulle være mere direkte, og nu er den på vej herhjem. Derudover har jeg købt en ting, som jeg egentlig til at starte med fandt lidt fjollet, men efter at have set den en del i gadebilledet og på Instagram, har jeg måtte overgive mig. Måske I kan ane, hvad det er for et item, hvis I kender det. Ellers håber jeg på at få taget nogle billeder real soon.

1 kommentar

 • Cecilie

  Hej Amalie,
  Hvis du en dag har interesse i at sælge din blå silke jakke fra Ganni med blomster, så må du endelig sige til – jeg er vild med den.
  P.S Du gør et sindsygt godt arbejde med bloggen – jeg elsker at følge med.
  VH Cecilie

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEEN DOING SOME SHOPPING