FORÅR PÅ HJERNEN

FAVORITTER PÅ DR.DK

screen-shot-2018-02-12-at-15-20-53

Siden jeg startede på højskole tilbage i januar 2016 har dr.dk været mit go-to site, når jeg har lyst til at streame et eller andet. Der er et hav af fantastiske programmer, og jeg synes, det er langt nemmere at finde noget, jeg gerne vil se, end det for eksempel er på Netflix. Det er, som om Netflix har så mange muligheder, at jeg bliver blind for de gode af dem. Jeg tænkte derfor, at det ville være oplagt at lave en liste med mine seneste dr.dk favoritter, så det har jeg gjort. I kan læse lidt om dem herunder, og så er der indsat links på titlen, så hvis I scroller henover titlen ude til venstre, kan I klikke jer direkte ind på programmet.

X FACTOR er jo et eller andet sted ikke godt TV (forstå mig ret), men så er det alligevel bare helt vildt godt TV, og jeg måtte da knibe et par tårer til fredagens afsnit under Albertes sang. Okay, knibe et par tårer er måske så meget sagt, men jeg blev rørt. Lige for tiden er det et fast ritual for mig, at jeg lørdag (fordi jeg som regel er ut på byen fredag) formiddag (det bliver nok nærmere eftermiddag) ser X Factor, drikker cola, og spiser frysepizza, fordi jeg har opdaget, at det ikke er så klamt, som jeg troede. Frysepizza altså.

BROEN kører fjerde og sidste sæson for tiden, og jeg har fulgt trofast med fra start, da jeg jo er meget dedikeret til mine krimier. Jeg må dog ærligt indrømme, at fjerde sæson ikke har givet mig samme feeling som de foregående sæsoner. Jeg har ikke helt selv kunne sætte ord på hvorfor, men jeg synes, at Henrik Palle skriver fremragende og spot on anmeldelser af hvert afsnit, så dem har jeg også fået søndagene til at gå med. Og dem kan I med fordel læse, hvis I selv sidder med blandede følelser omkring sæsonen, og mangler at få sat et par ord på, hvad det liiiige skyldes. På trods af ikke at have samme drive som de foregående sæsoner, er det jo alligevel helt vildt spændende at følge med, da vi i denne sæson får opklaret, hvad der er hændt Henriks børn.

KÆRE DAGBOG ligger på stream igen i anledning af DR3’s fem års fødselsdag, så jeg har endelig fået set det, samtlige afsnit af første og anden sæson, og jeg er nødt til at give mine varmeste anbefalinger af programmet. Det er så fantastisk sjovt at høre andre læse op fra deres dagbøger, og denne dér følelse af ikke at være den eneste, der har nedskrevet sine buldrende hormoner og vildt forstærkede teenage-følelser, er fantastisk bekræftende. Jeg har desuden besluttet at gå på jagt efter mine gamle dagbøger, og har også sat min mor på sagen. Jeg krydser fingre for at finde dem!

DR3 DOK: MIT LIV SOM HOMO er en britisk dokumentar med forsangeren fra Years & Years som leder på projektet, der vil undersøge, hvorfor der i homomiljøet (tilsyneladende) er mere sårbarhed over for psykiske problemer. Dokumentaren fokuserer hovedsageligt på homoseksuelle mænd, der på den ene eller den anden måde har problemer med spiseforstyrrelser, stoffer eller psykiske lidelser, og selvom jeg hverken er homoseksuel mand, eller har problemer med førnævnte ting (7, 9, 13), var det virkelig en interessant dokumentar at se. Især budskabet om, at der hersker en opfattelse af, at for LGBT personer i 2017 er alt bare fint, når virkeligheden er “lidt” en anden.

KENDER DU TYPEN (SÆSON 2018) kender de fleste nok i forvejen. Jeg føler i hvert fald, at det er sådan et program, jeg er vokset op med, så det er næsten nostalgisk for mig at se det. Den nye sæson er for mig enormt sjov, fordi det er “nemmere” at gætte med. Hver gang jeg ser det, får jeg en enorm lyst til at studere noget, der kvalificerer mig til at blive den nye Anne Glad. Derfor skal jeg heller ikke se det alt for ofte, for så ender jeg da bare med endnu et studieskift. Haha!

Lad mig endelig vide, om dette er en type blogindlæg, I gerne ser flere af på bloggen!

4 kommentarer

 • Jeg er vild med DR3 DOK. Holder mig helst til dokumentarer og langt væk fra (det danske) X Factor (hehe)..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Anne Glad har faktisk læst Nordisk (eller dansk) hehehe, så bliv du bare hvor du er;)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Fun fact: Anne Glad er faktisk uddannet cand. mag i dansk :) så du er helt på rette spor!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Gerne flere af denne type indlæg! Det er altid rart med noget inspiration til, hvad der er godt at se, når jeg også selv lidt føler, jeg går glip af eller overser det gode content 😄 Generelt er jeg stor (!) fan af DR 3’s dokumentarer – eksempelvis Født til succes, Koden til kærlighed og De smukke drenge er gode 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FORÅR PÅ HJERNEN