GUL & SORT

20.04.18

madsnoergaardevent madsnoergaardevent02

House of Sunny jakke // House of Sunny nederdel // Won Hundred t-shirt //
Mads Nørgaard x Superga sneaks (gave) // Weekday sokker // Weekday solbriller*

I fredags smuttede jeg forbi lanceringen af designsamarbejdet mellem Mads Nørgaard og Superga, et navn, jeg forresten først lige er begyndt at udtale korrekt (tror jeg). Jeg har altid sagt Super (som i “super, det er en aftale”)-ga, men jeg er begyndt at tænke, at det nok i virkeligheden udtales Su-perga. Det ligger i hvert fald bedre i munden. Til lanceringen var jeg iført et favorit sæt fra sidste sommer, som jeg på grund af vejret slet ikke havde på nok gange, og skal vi så lige snakke om, hvor vildt det er i år allerede at have haft bare ben og fået solskoldede skuldre i april. Det giver altså en helt anden form for overskud! Jeg husker dog helt klart solcremen fremover.

Apropos favoritter – min t-shirt er en unisex t-shirt fra Won Hundred, og den er et af de bedste køb, jeg har gjort til min garderobe i lang tid. Jeg har den også i sort, både som t-shirt og langærmet, og i gul. De er så lækre i kvaliteten, og jeg kan godt lide, hvad det giver et outfit, at der lige er den smule tekst på kraven. Boozt har i denne weekend 20% på nyheder og udsalg, og der indgår blandt andet den gode Won Hundred t-shirt, men også utroligt mange lækre sager fra Wood Wood, Ganni, Mads Nørgaard og mange flere. Kig efter items markeret med WOW20 koden, og brug koden ved check out. Koden gælder til og med i aften klokken 23:59. Jeg gad godt klikke denne hjem ..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GUL & SORT