En slags efterord

Noget om to dyner

Reklame for Jotex

4d6bb635-5c7a-49b0-b9bf-44959147da8d2e097900-e295-4d21-a301-d633f43cf3ff 8033de9d-6ae7-4fbd-bbc3-e03effa00098 858706e0-e9c6-4eb5-8b0d-3cc7614daa31 ccb463a1-27ff-4880-a319-681a681ba730 cda90f41-de72-426f-bdc7-e71c4f22f8a5

Jotex puder/dyner sæt // Jotex sengetøj // Jotex stol (lignende) //
Jotex plaid // Jotex bænk

Det er efterhånden blevet påtalt et par gange af, ja, hvad skal vi kalde dem, overnattende ”gæster”, at jeg kun har haft én dyne. Jeg synes jo umiddelbart ikke, det er noget at brokke sig over, at skulle sove under samme dyne som mig (blinke-smiley), men jeg har taget bemærkningerne til efterretning, og har nu to af det hele. To dyner, to hovedpuder og to ekstra puder. Nu hvor jeg ser på før/efter billederne kan jeg da også godt se, at der er noget mere indbydende over en seng med to af det hele. Og der er klart også mindre Ridin Solo over det (ha-ha). Udover at have shinet min seng op, har jeg også tilføjet en bænk til mit lille hjem, faktisk ud fra en idé om at rode mindre ved indgangen til mit værelse, hvor der i lang tid har stået sække med tøj, der skulle sælges. Det er alt sammen solgt nu, bænken har overtaget pladsen, og tjener nogle dage som jeg-lægger-lige-mit-rod-her-bænk (jeg er nok bare lidt et rodehoved) og andre dage som en ret genial måde at have en trøje liggende klar, eller have en kop kaffe stående, imens jeg gør mig klar. Sidst, men absolut ikke mindst, har jeg skabt et læsehjørne. Mit værelse er ikke så stort, og min seng fylder en hel del, så det er begrænset, hvad jeg har af muligheder, men jeg har fundet en fin plads til stolen, hvor jeg nu kan sidde og arbejde eller læse. Det gør virkelig en forskel, og jeg føler ikke længere, at jeg bor i min seng, når jeg er hjemme. Det er vildt, hvad man kan gøre med lige under ti kvadratmeter. Jeg synes i hvert fald, det er blevet til et hyggeligt, lille hjem. Næste skridt er at få noget mere lys ind, og jeg har en idé om, at en gulvlampe ville tage sig godt ud, hvis jeg kan finde et lille hjørne til den. Derudover skal jeg have anskaffet flere sengesæt til mit nye liv med to dyner. Jeg har blandt andet et godt øje til farven på det sengesæt herunder:

moodboard

Jotex gulvlampe // Jotex bordlampe // Jotex sengetøj

Hvis I selv står og mangler noget nyt til jeres hjem, eller bare har lyst til at skabe lidt forandring, kan I med fordel benytte rabatkoden JOTEX20, som giver 20% på jotex.dk til og med på søndag.

Her kan I forresten se de sørgelige før-billeder:

8

6 kommentarer

 • Hold da fast, sikke en forskel! Du har virkelig ret, man kan gøre en del med de små værelser, hvis man bare lige tænker sig lidt om ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er ret vild med din indretning. Den er ret anderledes, og jeg synes det er super inspirerende!! :) Vildt hvad man kan gøre på mindre plads!

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Nej, hvor ser dit værelse altså fedt ud! En anderledes indretning, som bare virker enormt cool – kunne du måske tænke dig at lave et indlæg, hvor du linkede til fx din stol og dine reoler? Og så er jeg ret nysgerrig på, hvordan du opbevarer dit tøj – skal selv flytte fra mit (ret store) lejeværelse til kollegie snart og får brug for en helt ny opbevaringsløsning til garderoben, så det ville være så dejligt med lidt inspiration :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • V

  Hvor er dine stålreoler fra?:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  ihh et lækkert værelse! og er forresten vild med humoren (blinke-smiley)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg er vild med det og hvor inspirerende <3.

  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En slags efterord