ET OUTFIT I KAN VINDE

VINDER ANNONCERING

Reklame for Kings & Queens

fdf1af72-c3f9-4559-a8d5-a3f9da46c473

PIECES jakke // NIKE hoodie // DR. DENIM jeans

Det er blevet tid til at annoncere vinderen i konkurrencen om at vinde dette outfit, men først vil jeg lige sige et kæmpe tak til alle de deltagende. Det er herre cool, at I tager jer tid til at læse mit indlæg og skrive en længere kommentar end det måske almindeligvis kræves for at deltage i en konkurrence. Vinderen skriver, at hun vil style en strikket sweater med “en tynd lang frakke til når man, selvom der er sol, kan mærke den kolde vind. Et par gode hoops for at peppe det hele lidt op med noget bling. Til sidst et par blå jeans og hvide sneaks”. Hvis det ikke er et super lækkert forårsoutfit, ja, så ved jeg da ikke, hvad det er! Tillykke til Laura Østerud, som har vundet konkurrencen om mit Kings & Queens outfit. Jeg har kontaktet dig på mail.

Jeg vil selvfølgelig også lige nævne, at der er et hav af andre gode forårsfund på Kings & Queens webshoppen, blandt andet den røde jakke, jeg har på, som der desuden findes en matchende nederdel til (jeg bliver ikke svær at få øje på til Distortion), og den sorte hættetrøje fra Nike, som er absolut uundværlig for mig, faktisk så uundværlig, at jeg også har den i grå.

Sidst, men ikke mindst, er det her jo ikke et dansk blogindlæg, hvis ikke vejret lige bliver nævnt. Jeg har allerede én gang gået tur om søerne i solen og brokket mig over at have det for varmt i sorte jeans og læderjakke, så nu er det altså forår.

3 kommentarer

 • Sophie

  Hvad størrelse har du jakken i? Ville nemlig være rart at kunne style den ligesom dig med en hoodie inden under

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Lige en kommentar, der slet ikke har noget med indlægget at gøre.. men;
  Det kunne være så fedt, hvis litteratur fyldte noget mere på bloggen! Gad vildt godt læse noget mere om, hvem du holder af at læse osv. Især Helle Helles nye roman gad jeg godt læse din anmeldelse af! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ET OUTFIT I KAN VINDE