Ting, jeg gjorde

Jeg kan regne med ..

iskaffe

I livet er det jo sådan, at der ikke er så meget, der er til at regne med. Særligt ikke mennesker, hverken deres ord, handlinger eller følelser. Jeg er heller ikke altid til at regne med. Ikke engang jeg kan regne med mig. Heller ikke ædru. Og fordi jeg for nylig har været ude for at få revet et tæppe væk under mig (et tæppe jeg gerne ville være blevet på) på en måde, som skabte en virkelig hård landing (pro tip, hvis du vil værne om dit privatliv på SoMe: skriv i billeder), har jeg de seneste dage gået og set mig sur på, at der ikke er noget, der er til at regne med. At noget sådan kan ændre sig fra den ene dag til den anden. Det er jo sådan en tanke, der er lige dele angstprovokerende (ja, det er det i realiteten, så her er ordvalget passende), som den er betryggende, eller opløftende. At noget kan ændre sig. Indtil jeg affinder mig med den tanke, trøster jeg mig selv med, at der jo faktisk er flere ting i min hverdag, jeg kan regne med. Det er vel en form for tryghed, at jeg kan regne med ..

.. at få én eller flere (oftest flere ..) af de dér virkelig pink, meget ømme bumser op til, under og lige efter min menstruation. Eller bare i perioder, hvor jeg er udsat for stress (lige for tiden: ofte). Og det er altid lige dét, jeg mangler for at føle mig ekstra godt tilpas i dagene, hvor mine bukser strammer om min væskeophobede krop, alle følelser skal sættes PMS? ved, og jeg bliver fuld på en måde, hvor jeg bliver helt i tvivl, om det virkelig var mig, der gjorde og sagde sådan. Til alle (hvis der er nogen) velsignet med samme cyklussymptom kan jeg anbefale Pro Longwear concealeren fra MAC. Den kan meget.

.. hvad jeg har lyst til at bestille, når jeg er ude at spise et sted, jeg har været før, for det er med høj sandsynlighed det samme som sidst og alle andre gange, jeg var der.

.. at skylde penge til SKAT. Det er efterhånden en fast ting. Ikke fordi jeg ikke gerne ville have, at det var anderledes. Men det dér med økonomi er jeg bare ikke skarp til, og jeg har efterhånden accepteret, at det er sådan, det er. Visheden om, at det sejler, kan jo også blive helt hjemmevant.

.. tvivlen. Hvis den ikke allerede er der, skal den nok komme på et eller andet tidspunkt.

.. at blive godt (af og til for) fuld af fire fadøl, såfremt de indtages i rimeligt tempo. Her kommer jeg til at tænke på, at rimeligt tempo måske er noget andet for andre, end det er for mig. Nå, men jeg har i hvert fald af denne årsag været glad for at bo i så kort afstand til de bodegaer, jeg oftest drikker øl på.

.. meget apropos øl, at få tømmermænd. Jeg ved, at denne er usikker for nogen (kan-sagtens-se-dejlig-ud-til-søndagsbrunch-selvom-jeg-var-fuld-i-går-typen for eksempel), men jeg kan sgu regne med dem. De bliver ikke altid hængende hele dagen, men de er der altid, når jeg vågner, og bliver gerne hængende til engang ud på eftermiddagen.

.. at få forstoppelse af quinoa, selvom jeg hverken har allergi, eller er intolerant over for noget (ikke madvarer i hvert fald). Det afholder mig fra at spise Mexicali Bowl (min favorit) hos California Kitchen, og det kan jeg blive i helt dårligt humør over – det sker primært på dage, hvor jeg har overskud til at blive i dårligt humør over noget så på sin vis ligegyldigt, og det er jo egentlig et privilegie at have sådanne dage.

.. de medlemsskaber og organisationer, jeg betaler til hver måned. De går ingen vegne, så længe jeg har penge på kontoen. Det kan så faktisk godt være, den ikke holder så meget længere .. Men så kan jeg i hvert fald selv vælge, hvem og hvad jeg vil beholde.

.. dagligt at modtage 117 mails fra webshops, hvis nyhedsbrev jeg troede, jeg havde afmeldt.

.. at blive nervøs, når jeg skal noget, der betyder noget for mig på den ene eller den anden måde, om det så er en eksamen, eller at drikke en øl med en, jeg godt kan lide, altså lide-lide ik.

   

4 kommentarer

 • Hørt! Jeg er med dig på stort set alle punkter :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • emily

  du kan altid spørge om en anden base end quinoa hos california kitchen. Hilsen ne med samme problem som dig ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lau

  Til de der elskede pink mens bumser (også alle de andre) kan jeg virkelig anbefale Mario Badescu drying lotion, den virker enormt godt og er ikke alt for dyr !!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Ting, jeg gjorde