Mine yndlingsting som studerende og influencer

Nike Social Run

Annonce for Nike

180429-133927-042

Jeg ligger som regel temmelig vandret om søndagen, men i søndags var jeg inviteret til at løbe Nike Social Run om søerne i anledning af den nye, store Nike butik, som er åbnet på 3. sal i Illum. Jeg sørgede for at få en god nats søvn og en stor og nærende morgenmad, så jeg var fit for fight, da mine veninder kom for at klæde om til det matchende løbegear fra Nike, vi skulle have på til løbet, så man rigtig kunne se, at vi var et lille team. Specielt sko (Nike Zoom Pegasus 34) og tights havde vi alle optur over! Både før, under og efter løbet. Inden løbet var jeg virkelig nervøs (læs: onde-sommerfugle-i-maven-nervøs) for, hvordan det ville gå, da det var (for) længe siden, jeg sidst havde løbet noget i nærheden af fem kilometer, og fordi jeg trods medicinering fortsat har nogle gener fra min stofskiftesygdom. Men det gik overraskende godt, og det var fedt at opdage, at jeg godt kan. Det giver helt klart også en anden stemning at være så mange mennesker, der løber sammen. Det kunne jeg faktisk godt tænke mig at prøve igen.

180429-125735-004 180429-130003-010

Efter løbet var der, tilbage i Nike butikken på 3. sal i Illum, forskellige proteinsager (jeg er blevet ret hooked på at spise barer som mellemmåltid), vand og kaffe til alle os seje løbere, imens Emilie Lilja spillede lækre beats. Det var godt nok lidt farligt at gå rundt blandt alt det lækre Nike tøj, når nu jeg lige var blevet ret bidt af at have klaret løbeturen over al forventning, men jeg forsøger fortsat ikke at købe alt for meget nyt, så jeg beherskede mig. Jeg skal dog helt klart derind igen, hvis ikke for at kigge på sko, så i hvert fald for at benytte mig af det virkelig gode udvalg af sports-bh’er, som jeg er begyndt at bruge til hverdag. Det er jo det mest behagelige i hele verden.

Nu vil jeg vende tilbage til fredagens gøremål; at pudse næse, ordne tøjvask og barbere armhuler og ben med nyindkøbt skraber. Fed fredag!

2 kommentarer

  • c

    hvor er du sej!!
    er selv stofskiftesyg og det er sgu ikke altid så nemt med den der motion :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mega sejt løbet! Jeg kender godt følelsen af, at det er aaalt for længe siden, og så har man lidt på fornemmelsen, at man slet ikke er i stand til at starte igen – men det er jo sjældent tilfældet ;) Måske jeg også skulle hanke op i mig selv haha

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine yndlingsting som studerende og influencer