Ting, jeg gjorde

Spørgsmål, jeg stiller mig selv

facetune_17-05-2018-18-41-03

Kunne jeg bo for mig selv i en lejlighed? Måske endda min egen? (Jeg er pt boligsøgende, da mit lejemål netop er blevet opsagt, og jeg står derfor uden bolig fra 1. september. Hit me med en email, hvis du kender til noget)

Må jeg ikke længere være smart, sej, æstetisk eller glad på Instagram, fordi jeg har medvirket i et program, hvor jeg “brød ud” af dét og den måde at bruge mediet på, og fremlagde en ny ærlighed?

Mon jeg kommer til at fortryde at have fået så mange tatoveringer?

Hvorfor kaldte jeg ikke min blog noget mere originalt end (noget af) mit navn?

Gad vide, om jeg bliver færdig med min bachelor? Eller går i gang med en anden? Skal jeg måske ikke lave noget mere kreativt?

Er det en fase? (Det her spørgsmål stiller jeg mig selv oftere og om mere, end hvad sundt er, tror jeg)

Hvordan tjener jeg penge på at drive min blog uden at være kommerciel?

Vil jeg have spejlæg, blødkogt æg eller røræg i dag?

Hvorfor tager jeg ikke lige så mange billeder, som jeg plejede at gøre?

Er det en god idé?

Skal jeg have en øl mere? (Oftest efterfulgt af ovenstående spørgsmål)

Hvad har jeg egentlig lyst til?

Hvordan kan så mange mennesker klare at bruge udtrykket “Ej, jeg dør”? Jeg kan ikke lade være at synes, at det er lidt ulækkert, for det er jo et misbrug af et alvorligt ord. Du dør jo ikke, når du griner af memes, eller ikke får nok dressing i din pita-kebab. Og så er vi tilbage ved det dér med brug af ordet ‘angstprovokerende’.

Ville jeg være god til at være kæreste?

Hvorfor er cola så fucking fantastisk en læskedrik?

6 kommentarer

 • Elisabeth

  Endelig(!) nogle der er enige i, at “dør” ikke kan være er slangudtryk. Man kan jo ikke sige noget negativt om noget positivt? Og kender fuldstændig til dit dilemma omkring valg af æg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Laver du ikke et tattoo-indlæg? De er så smukke! De taler jo for sig selv, så du behøves ikke engang at skrive en tekst, hæhæ

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg er virkelig heller ikke fan af folk der bruger udtrykket “ej, jeg dør” jeg synes også der er noget ulækkert over det og især når folk siger “jeg får cancer af …” det kan jeg simpelthen ikke forstå, man kan få ud af sin mund…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Et andet perspektiv for “ej, jeg dør” er, at det gør det hele meget lettere. Mine venner stoppede alle sammen op, da jeg et par dage efter min fars død, sagde “ej, jeg dør over den her trøje”.

  Men det var så vigtigt for mig, at jeg kunne få lov til at være noget andet end min sorg. Selvfølgelig skal man ikke stå og sige det til en begravelse.
  Personligt synes jeg bare, at det var rart, at jeg kunne sige ordet højt uden at bryde sammen eller stivne, fordi jeg associerede det med min far. Men sådan er man jo så forskellige! Det vigtigste er vel, at man siger fra, hvis man ikke bryder sig om det :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så enig i det med “jeg dør”! Jeg bryder mig virkelig ikke om det – kan få det fysisk ubehageligt over, at folk bruger det på den måde.

  http://nouw.com/satinawandel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahah jeg kan så meget relatere til det her indlæg – og de spørgsmål dér! Og det er som om, at man aldrig kommer af med dem. Får man svar på noget, kommer der bare et nyt..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting, jeg gjorde