Elsker, elsker ikke

Badetøj, jeg (måske) kunne have det godt og flot i

badetoej

Weekday badedragt // Holzweiler badedragt // Weekday bikini top* //
Weekday bikini underdel* // Weekday bikini // Samsøe Samsøe badedragt

Der er forskel på undertøj og badetøj, og der er i særdeleshed forskel på, hvordan jeg har det i henholdsvis undertøj og badetøj. I undertøj er min krop bare min krop. Den er dejlig, og jeg vælger, at de, der skal se den sådan (og uden), er nogen, der tænker lige så. Men i badetøj er det, som om min krop skal kunne noget ekstra, som om den i badetøj skal være dejlig ud fra en anden opfattelse af, hvordan en krop skal se ud. Det er lige pludselig andre regler, der gælder, når jeg går i prøverummet med en badedragt i størrelse M, og får det helt vildt stramt over, hvor meget den strammer. Jeg bliver sur på badedragten, men jeg bliver også sur på den krop, jeg ser i spejlet. Sådan er min krop da ikke. Jeg tænker, hvordan den dog er kommet til at se sådan ud siden i morges. Og det er jo på sin vis helt vildt dumt, når jeg primært er gået på jagt efter en badedragt, fordi jeg gerne vil svømme. Denne her situation udspillede sig sidste sommer, og fik mig til helt at droppe projektet. Men nu er der gået et år, og der er sket en del med min selvopfattelse og måde at tænke på siden da, så jeg vil gerne gøre forsøget igen. Og jeg tænker lidt at skippe prøverummet, og bare bestille på nettet, for de dér andre regler, der pludselig hænger i luften i sådan et prøverum, lukker jeg i hvert fald ikke ind i mit hjem.

Lige nu hælder jeg mest til den stribede badedragt fra Weekday* og den gule bikini. Hvad tænker I, hvor har I fundet jeres swimsuit? Hvis I altså har succes med badetøj?

3 kommentarer

 • Anna

  Jeg tror absolut den orange ville klæde dig VILDT godt! go for it, my friend

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • annika

  Jeg tror det handler meget mere om ens selvopfattelse end “de der regler”. “De der regler” skaber vi jo selv ellers også er vi med til at skabe dem eller holde dem i live. Du anerkender netop “de der regler” og holder dem i live, når du vælger at klikke den hjem.
  Længe leve str. 34 OG str. 44 kroppe <3

  :) god dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Er helt vild med den orange bikini!! Man bliver så glad af farven ☺️ Har næsten lige købt en lignende i sort uden stropper (den der faktisk er onesize) og den sad overraskende godt på min M/L krop synes jeg.. utroligt flatterende snit!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elsker, elsker ikke