Distortion tips & tricks, lommetyve & podcast

Et par tilføjelser til min sommergarderobe

Indlægget indeholder reklamelinks, og disse er markeret med *

weekday

Weekday jakke* // Weekday nederdel* // Weekday kjole*

Egentlig havde jeg til dette blogindlæg skrevet en god bid tekst om, hvorfor jeg har “givet mig selv lov til” at købe nyt tøj. Om hvorfor det er okay at “falde i”, som om dét at købe nyt tøj ikke længere er acceptabelt for mig. Det er af en eller anden grund svært for mig at kreere den samme slags blogindlæg, som jeg plejede, efter min deltagelse i De Perfekte Piger, fordi jeg får tanken, at forandringen skal være tydelig i alt, jeg foretager mig. Men jeg er ikke holdt op med at gå op i min personlige stil. Det er bare på en anden måde end tidligere, en langt sundere måde. Og det må jeg jo gerne, gå op i min personlige stil. Der var en pige, der til Distortion sagde til mig, at hun altså ikke ville have det dårligt med at gå op i sin stil, og købe nyt tøj. Og det vil jeg heller ikke. For mig handler det bare om at være bevidst om, hvornår det fylder på en positiv måde, hvornår det ‘feeder’ negative tanker, eller hvornår det fylder mere end dét, der egentlig er vigtigt.

Nå, men det her skulle bare lige være et hurtigt blogindlæg om de her tre dejlige, sommerlige items, som jeg har købt for nylig, og som I allerede har spurgt en del ind til på Instagram, hvorfor jeg lige ville samle hele molevitten i en collage med links til. Kjolen er forresten købt hos Zalando, da den er udsolgt på Weekdays egen side*. Og så kan vi vist ikke komme udenom, at det er vildt dejligt med nyt tøj.

2 kommentarer

  • Ja, faren er at det så bare bliver en anden form for perfekt, man jager (og fremstiller). Den hvor man ikke er materialistisk, hvor man altid hviler i sig selv etc. I stedet for at favne (og vise) sig selv med alt, hvad man er.

    Din sans for æstetik fornægter sig ikke – og det skal den heller ikke, synes jeg. Den er en gave og får så fint med- og modspil af alt det andet, du også står for – dybde, mod, refleksion og selvstændighed fx.

    KH Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er vel altid en svær balance, når man forsøger at bryde ud af gamle vaner – men det er svært at benægte, at smukke tilføjelser til garderoben af og til er vældig tilfredsstillende. Det hele bliver også lidt kedeligt, hvis ikke der sker forandringer.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Distortion tips & tricks, lommetyve & podcast