Badetøj, jeg (måske) kunne have det godt og flot i

Mads Nørgaard har lavet et festival kit

festivalkit2

Mads Nørgaard festival kit (Bel Air Cappa Roskilde) – kittet er modtaget i gave

Den er tilbage igen, igen. Tasken, jeg altid har med mig. Og sker det, at jeg ikke har, er det, fordi jeg har lillesøsterudgaven med. Denne gang er den lanceret i en festivaludgave, som er ret optur! Først og fremmest får man selvfølgelig tasken, der i sig selv er en klar must have til festival. Det kan slet ikke understreges nok, hvor praktisk og god denne her taske er. Derudover følger en “plastiklomme” til mobilen (god til at beskytte mod regn, øl, og hvad der ellers måtte skylle udover), en rejsehårbørste inklusiv et par hårelastikker (genialt), en lighter, et tørklæde, et knæklys (fun!) og sidst, men ikke mindst – bogen Jeg slukker nu!, som er absolut oplagt at læse inden sommerens festivaler, sommerhusture og ferier. Jeg øver mig meget i at være mindre optaget af, hvad der sker på min telefon, men også i at være mindre opsat på at skulle dokumentere det hver gang, noget er pænt eller sjovt. Det sætter jo faktisk morskaben på pause, hver gang noget skal lægges på sociale medier. Det øver jeg mig i at begrænse til et niveau, hvor det ikke hæmmer det sociale samvær. Og jeg er sikker på, at bogen kan hjælpe mig til at blive endnu bedre.

Hvis man ikke skal på festival, kan jeg glæde med, at tasken også fås uden alt festivalgrejet. Det gør den her.

1 kommentar

  • Nanna

    Dav Amalie! Jeg kunne faktisk rigtig godt tænke mig at vide, hvorfor du omtaler dig selv som ”blogger” – med fokus på citationstegnene, da jeg synes det er en ret interessant debat. Har selv lidt rynkede bryn når der bliver talt om ‘influencers’ og bloggere, da jeg synes (uden at det kommer til at lyde for hårdt), at det er en overfladisk branche af autodidakte piger, der svømmer i penge. Men hvad bunder dine egne tanker i, at du ikke vil omtale dig som en såkaldt blogger? Er det stigmatiseringen? Har du også fordomme? what is it? . Knus på en god dag :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Badetøj, jeg (måske) kunne have det godt og flot i