Podcastanbefalinger #1

Hvis nu der kommer en kølig sommernat

HAN Kjøbenhavn solbriller // Wood Wood strik // Weekday bukser* //
Mads Nørgaard taske // Adidas Originals ‘Yung-1’ sneaks

Det er ingen hemmelighed, at sommergarderoben absolut ikke er den, jeg har nemmest ved at navigere i, og lige for tiden går jeg virkelig og længes efter lange bukser og strik, faktisk så meget at jeg helt stædigt havde lange bukser på forleden, selvom det var 30 grader. Det var et par beige Levis 501, og jeg fik et hav af spørgsmål til dem på Instagram, så nu tænkte jeg, at jeg lige ville bruge nogle lignende i en collage og linke til dem. Selvom det er fedt med så godt sommervejr i Danmark, håber jeg nu altså at kunne iføre mig noget a la det på collagen i nærmeste fremtid. Specielt de orange sneaks ville jeg bare så gerne tilføje til min samling .. Og den gule strik .. Åååh, det ville være pænt altså! Jeg prøver virkelig at distrahere mig selv, og den bedste kur er egentlig bare at tjekke min bankkonto. Den samme gamle sang ..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Podcastanbefalinger #1