Postkort #1

My kind of workwear

Weekday jakke* // Weekday bukser* // Nike Air Max Plus’ sneaks

Måske er det sommervarmen, måske er det Indre By, måske er det alle efterårskollektionerne, der begynder at ramme butikkerne, men den shoppelyst, der ellers var forsvundet lidt, fordi jeg egentlig er virkelig glad for min garderobe, er vendt tilbage med helt sindssyg power. Jeg finder det ene item efter det andet, som jeg i mit hovede sætter sammen med alt muligt, jeg har i forvejen, og så er det svært ikke at få lyst til at klikke det hjem. Lige nu er jeg dybt forelsket i det her nye sæt fra Weekday, og har især lyst til at klikke bukserne hjem. De kunne være så seje med en hvid t-shirt!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Postkort #1