Podcastanbefalinger #2

En drøm om en blazer og et par sneakers

Gina Tricot blazer // Weekday bukser* // Acne Studios sneakers

Jeg har atter bevæget mig lidt væk fra at crave at gå i sort. Det kommer og går i perioder. Lige for tiden er jeg helt vild med beige toner og gul, og som jeg vist har nævnt, går jeg og pønser på at få mig en blazer. Jeg tror, jeg kunne se virkelig sej ud i sådan én og sneakers. Det kunne måske gøre mig helt business-agtig her i min orlovsperiode, hvor mit primære fokus er bloggen, og jeg går til møder, sidder ved skrivebord og sådan. Der sker faktisk noget liiidt spændende på den front, som jeg glæder mig til at komme i gang med. Det er nok mest spændende for mig, men forhåbentlig vil det også kunne ses i mit indhold på sigt. Når kontrakten er på plads, kommer det til at stå inde på min Instagram-profil, og jeg laver måske også en story. For det er lidt sejt. Synes jeg. Nu holder jeg min kæft, så jeg ikke kommer til at lyde endnu mere irriterende blogger-agtig. Men mere om det snart. Okay, jeg stopper nu.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Podcastanbefalinger #2