10 hurtige om at være flyttet til Indre By

Med udgangspunkt i gul

Won Hundred bæltetaske // Mads Nørgaard strik // Envii jeans // Won Hundred taske

Der er noget med mig. Og farven gul. I hvert fald lige for tiden. Den finder vej til mig i alt, jeg foretager mig, og jeg bliver konstant draget af den. Mit nye skrivebord, som er det smukkeste, jeg nogensinde har ejet, har gule detaljer, og jeg har også netop erhvervet mig en gul plakat og et gult krus. Det hele er endt med at hænge meget fint sammen, og nu har jeg så også kastet min kærlighed efter den gule Mads Nørgaard strik og de fine, gule detaljer hos Won Hundred. Det bliver så gult, det hele. Denne super seje hue, som jeg sukkende har kigget på et par vintre i træk nu, er også netop kommet i gul. Ej, men altså .. Den er jeg til gengæld nok nødt til at købe i en mere neutral farve, hvis det på noget tidspunkt sker, at jeg har den slags penge .. Til en hue. Jeg kom til at prøve den på sammen med min mor for nylig, and she approved? Jeg var i chok. Hun sagde ligefrem, at den virkelig klædte mig. Hvis mor siger ja, så er det vel okay, ik .. ?

1 kommentar

  • Nanna

    jeg har selv kigget på alt tøjet og er helt enig i at gul er en dejlig farve! du inspirer mig som en sindsyg, har aldrig set sådan en fed stil som din! bliv endelig ved med dit gode arbejde.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 hurtige om at være flyttet til Indre By