Studie, orlov og spørgsmålet om uddannelse

Webfavoritter: Jakker & blazere hos asos.com

Monki jakke // Weekday denim jakke // Monki blazer //
ASOS DESIGN blazer // Weekday denim jakke

Det seneste stykke tid har jeg gjort noget nyt, som jeg ellers aldrig har tænkt, at jeg ville se godt ud i – en t-shirt med en åbenstående skjorte udover. Det kan altså bare noget! I den forbindelse har jeg tænkt, om jeg skulle have en blazer eller en jakke til samme formål, når nu temperaturerne falder, og jeg har fundet nogle eksempler, som kan give denne dér blanding af et afslappet og formelt look. Jeg synes jo, det er noget af det sejeste at blande de to, og praktiserer det en del til hverdag, men også i byen. Umiddelbart hælder jeg mest til en af de to øverste på collagen – der er et eller andet med mig og farven gul .. Det minder mig om, at jeg i morgen skal hente mit nye skrivebord, som har nogle gule detaljer på bordpladen. Jeg glæder mig helt forbandet meget til at få det hjem og vise jer det. Det bliver så sejt! Der skal bare lige lægges en plan for, hvor det kan stå ..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Studie, orlov og spørgsmålet om uddannelse