Tårekanalen: Amalie Wessel - The Minds of 99

Dejlige, dyre huer

Acne Studios hue: Navy Blue // Charcoal Melange //  Pale Yellow

Det er mildest talt helt forfærdeligt, hvordan min hjerne kan sætte sig fast på bare at måtte eje én bestemt ting. Jeg kan ikke få den hue ud af hovedet, og jeg tænker endnu mere på den nu, hvor vejret er til at have den på. Det er forfærdeligt, fordi huen er latterligt dyr, og fordi den ligner så mange andre huer med undtagelse af den lille, åndssvage smiley foran. Jeg bliver næsten vred på mig selv, når jeg har momenter, hvor jeg reelt overvejer at købe den, for det er jo en dum ting at bruge mange penge på, og jeg har egentlig ikke lyst til at bidrage til den slags forbrug. Eller forvolde den slags skade i min økonomi. Til gengæld vil jeg aldrig købe en anden hue, hvis først jeg køber denne, for jeg vil kun have brug for den éne, og den skal, pengene taget i betragtning, holde i mange år, og forhindre mer-køb af alverdens huer, der alligevel ikke sad så godt. Måske er idéen faktisk ikke så tosset endda.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tårekanalen: Amalie Wessel - The Minds of 99