Ugens plus- & minuspoint #38

Kom indenfor i mit hjem og få rabat på fede plakater

Koden AmalieWessel giver 25% rabat* hos Desenio mellem tirsdag den 2. og torsdag den 4. oktober.
*Koden gælder ikke handpicked/collaboration posters eller rammer.

Nu har jeg boet i mit smukke værelse i Indre By i nogle måneder, og hvis der er noget, det har manglet (udover en dør i åbningen mellem mit værelse og køkkenet – privatliv er ikke noget, vi gør os i), har det helt klart været pynt på væggene. Det er ikke min stærke side at få den slags til at ske, så der er jeg heldig, at roomie havde mit værelse før mig, og dengang satte kroge i væggen ved sengen. Det lille system har jeg overtaget med nye plakater, og derudover har jeg sat en plakat på min bogreol. Alle plakaterne har jeg nøje udvalgt på Desenio, og det brugte jeg længere tid på, end jeg har lyst til at indrømme, men udvalget er så stort, og alle plakaterne findes i flere størrelser, så det var lige med at beslutte, om det var Getting Dry (nipple piercingen) eller Bananas Are Blue, der skulle være størst. Nipple piercingen vandt, kan jeg afsløre, og det kan I se på et billede længere nede.

Jeg har desuden skrevet størrelsen på hver plakat efter titlen, så I får en idé om, hvad der er hvad.

Berlin 69 (50×70)

Denne her plakat har jeg selvfølgelig valgt, fordi jeg har et særligt forhold til Berlin, og har haft det i mange år, så det virkede naturligt, at det på en eller anden måde skulle inkorporeres i mit hjem. Det er i øvrigt noget, Desenio virkelig er stærke på, plakater med kort eller byer på.

Bananas Are Blue (30×40)

Den gule plakat med ‘bananas are blue’ teksten har jeg valgt, fordi jeg jo har tatoveret ‘BAN’ på den ene arm og ‘ANA’ på den anden, som tilsammen giver ‘BANANA’, og det, synes jeg, er lidt sjovt.

Berlin 69 (50×70)

Jeg ved ikke, hvor tydeligt det er, og om det er fjollet at afsløre, men plakaterne, jeg har valgt, er jo også til en vis grad farvekoordineret med de farver, der i forvejen er på mit værelse. På den måde passer de røde farver i Berlin 69 plakaten til de røde bøger på bogreolen, ligesom den gule farve på Bananas Are Blue plakaten går igen på mit skrivebord og i de gule bøger i bogreolen. Det ser ret sejt ud, fordi det hele hænger lidt sammen, og giver en rød (haha) tråd.

Plakaterne I rækkefølge fra venstre: Hangry (13×18) – Tennis Giraffe (13×18) –
Big Monstera No.2 (21×30) – Getting Dry (50×70) – Aperol Spritz Recipe (30×40) –
Bananas Are Blue (30×40) – World Map (30×40)

Idéen bag mit valg af plakater var overordnet at bringe noget farve ind i rummet uden at gøre det spraglet eller rodet, og dét, synes jeg, er lykkedes virkelig godt! Det er også tanken bag, at collagen på væggen bliver brudt lidt af et par hvide plakater og en plakat i sort/hvid. Det giver nogle gode kontraster, og får farverne til at springe frem. Skulle jeg gøre noget af det om, ville jeg måske købe en ekstra Tennis Giraffe i et større format, for den er jeg virkelig blevet vild med. Alle rammerne er forresten sorte trærammer, men der findes et hav af forskellige rammer. Sølv rammer havde for eksempel også været flot!

I kan desuden følge @Desenio på Instagram for mere inspiration. I kan også følge mig. Hæhæ.

11 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens plus- & minuspoint #38