26.10.18 | Annoncering af Paw Sko vinderen

Jeg

Drømmer om at prøve kræfter med arbejde, der ikke cirkulerer om mig selv. Har en periode, hvor begrebet influencer smager lidt besk. Kunne godt tænke mig at bruge dét, jeg kan. Noget med mere substans. Noget med ord. Det er fucking nervepirrende. At gå i gang med at drømme.

Har søgt et job. Sådan et, der ville være så fantastisk at have, at jeg næsten ikke turde søge det, og helt freaket tjekker min private mailindbakke mange gange dagligt, selv her i weekenden, hvor der jo selvfølgelig ikke kommer noget.

Fik for nylig at vide, at det er på tide, jeg handler selvisk i livet. Handler på noget. For mit eget bedste frem for stemningens bedste, eller det forventedes bedste. Fik af en anden at vide, at jeg i sommer i en periode fremstod “ret ego”. Tænker for tiden en del over, hvor fanden balancen er, og om det ikke altid vil være “ego” at være tro mod sig selv, men tænker samtidig også, om ikke det er det, vi skal? Være tro mod os selv. Det er vel ikke godt for nogen altid at lade være op til andre.

Blev temmelig fuld til KUA fest fredag aften. Øl og Jägerbombs og drinks og flere øl. Gav sgu lidt slip, tror jeg. Brugte meget af aftenen på at snakke med en, jeg havde mødt i indgangen, og brugte så meget af lørdagen på at tænke over, hvorfor det er så svært at skrive til nogen, at deres selskab var værdsat, og at det gerne måtte gentage sig. Jeg har endnu ikke skrevet.

Var ved at sætte bøtten med kaffe ind i køleskabet søndag morgen. Blev underligt lun. Det var nok tanken om, at jeg havde nydt at være til fest fredag aften så meget, at jeg hverken holdt øje med tiden eller min telefon, og kom så sent hjem, at trætheden fra tømmermændene varede så længe.

Har virkelig svært ved at “finde på” for tiden. Både til bloggen og Instagram. Jeg kan huske, at jeg, da jeg startede alt det her for mange år siden, brugte hver dag på at udleve alle mulige idéer til content, jeg gerne ville lave. Ting, jeg ville fotografere, og indlæg, jeg gerne ville udgive. Nu kommer idéer til alt muligt andet. Hvordan et dansk rockbands Instagram profil kunne være et outlet for mere end bare koncertdatoer. Hvordan en upcoming artist kunne nå ud til flere mennesker i perioder uden udgivelser. Videokoncepter. Ord. Tekster. Titler til bøger, der ikke er skrevet.

Er træt af, hvor dumme sociale medier kan være i et brud med nogen. Får næsten dagligt notifikationer fra Facebook, der fortæller mig, hvilke begivenheder du er interesseret i. Som om det er godt at vide, hvor fede ting du måske laver. Min iPhone foreslår mig at sende dig en besked i iMessage. Men det skal jeg jo ikke.

Overvejer at farve mit hår tilbage til noget, der er tættere på min naturlige hårfarve. Jeg fælder og fælder og fælder. Og med mit undercut gør det altså, at mit hår er ved at blive noget tyndt noget. Det er dejligt, når jeg sætter det op. Men det er bare ikke så fucking great, når det hænger løst. At der ikke er så meget af det. Overvejer også at lade mit undercut gro ud. Det er begyndt at føles som en indskudt sætning, der ikke længere mangler for at videregive hele historien.

7 kommentarer

 • RM

  Sindssygt vildt indlæg. Er kæmpe fan af din realness. Om du vil det eller ej. Du er en inspiration. Du er så real. Stay you, do you. Håber du får jobbet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Selma

  Elsker når du laver den her type indlæg. De er så oprigtige og ærlige og jeg bliver så inspireret og det er så rart, at du sætter ord på tvivlen om sig selv og hvem man skal være.<3333

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Facebook har en funktion, hvor du kan vælge at “se mindre til” en person. Det gjorde jeg, da min ekskæreste og jeg gik fra hinanden. Så dukkede den ikke længere op med notifikation om begivenheder og posts om kommentarer. Bare et tip. Det hjalp!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sille

  Det er så befriende at du sætter ord på de følelser som vi alle går med, men måske ikke kan sætte ord på! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg ELSKER din måde at skrive på!! Hvordan du på helt genial vis får flettet og og sætninger sammen, på en måde hvor man ville ønske, man selv var i stand til at skrive så smukt og kækt og genialt! Hvis du på et tidspunkt udgiver en bog (please), er jeg den første i køen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • JJ

  du er fucking sej Amalie, kæmpe respekt for at du tør og (ikke mindst) KAN formulere dine tanker på denne måde – ville fandme ønske at du var en man kunne lære at kende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Virkeligt en godt indlæg, elsker din ærlighed og du bare siger det som det er. I stedet for at hele tiden vise den perfekte side af sig selv! Fandme stor respekt herfra!!

  PS. Hvor er din skønne jakke fra? Evt. Link

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

26.10.18 | Annoncering af Paw Sko vinderen