2019

06.01.19 | En mindre taske til de vigtigste ting

Patagonia ‘waist pack’

Jeg har længe svoret ved min ‘Bel Air’ taske fra Mads Nørgaard, og det er absolut stadig den bedste taske, jeg har. Men jeg fylder den med så mange ting, fordi den jo har plads til mange ting, og det er selvfølgelig genialt for mig at have plads til en banan, en rugbrødsmad eller en af de 117 andre ting, jeg får brug for i løbet af en dag, i en alligevel ret lille taske. Det bliver bare tungt i længden, fordi jeg beholder den på som en bæltetaske, for eksempel når jeg er i byen, da jeg jo også har små ting som nøgler, pengepung, tyggegummi og what not i den. Og det er lidt tungt at gå rundt med. Derfor har jeg givet mig selv en mindre taske, som jeg fremover vil have pengepung, nøgler, telefon, hårelastikker og den slags i. Forhåbentlig vil det minimere de smerter, jeg erhvervet mig i og omkring min venstre skulder og venstre side af nakken. Det gør jo så heller ikke noget, at bæltetasken fra Patagonia er virkelig sej. Og smart. Jeg købte den på udsalg hos Junkyard, hvor den desværre er udsolgt nu, men den er til gengæld at finde her.

2 kommentarer

  • M

    Man kan vist også få dem i den fine butik “Ved vandet” på jægersborggade! De har mange flotte patagonia-ting 🍃

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2019