10 hurtige om Ondt i røven på Tv2 Play

Jeg tester velsmagende kosttilskud som hårpleje

Annonce for New Nordic

Jeg har indgået et samarbejde med super seje New Nordic, som laver kosttilskud, og i videoen herunder fortæller jeg på 3 minutter om baggrunden for samarbejdet, hvad det er for et produkt, det handler om, og hvad jeg håber at opnå med det, så er man ikke til så meget tekst, kan man med fordel se den. Under videoen kan I læse en mere udførlig beskrivelse af mine tanker omkring mit hår, mit hårs “rejse”, om produktet og ingredienserne.

Jeg håber, I er lige så nysgerrige på det her projekt, som jeg er!

Har man fulgt med på bloggen eller på min Instagram-profil gennem det seneste års tid, ved man, at mit hår har været gennem et par forvandlinger af de helt store. Jeg gik fra leverpostejsfarvet hår med lyse striber til at få afbleget hele molevitten, få en kold toner i, og få lavet et undercut. Det var mega hårdt for mit hår at holde den hvide farve ved lige, både ift farvning og den lidt skrappe shampoo, jeg brugte. Jeg valgte derfor for et par måneder siden at få lagt en gylden toner i for at komme tættere på min naturlige hårfarve. Derudover er jeg i gang med at lade mit undercut gro ud igen. Som om det ikke er nok, har jeg qua min stofskiftesygdom nogle problemer med min hovedbund, som i perioder bliver meget tør, og jeg fælder en betydelig mængde (har læst mig frem til, at det skyldes den stress, der er i min krop på grund af sygdommen). Alt dét tilsammen har gjort, at mit hår ikke er lige så kraftigt og fyldigt, som det ellers har været, da jeg var yngre. Det, og situationen med min hårbund, kunne jeg vildt gerne tænke mig at lave om på, hvorfor jeg har sagt ja til at teste New Nordics hair volume gummies i tre måneder.

Jeg har aldrig prøvet lignende produkter, eller nogensinde taget nogen som helst vitaminer for at pleje mit hår, så jeg er virkelig spændt på det! Ingredienserne er få (hirse, padderokke, biotin, panthotensyre og zink), og jeg synes, det er så rart at have et overskueligt overblik over, hvad produktet egentlig indeholder, og hvorfor ingredienserne er, hvad de er, især når jeg ikke før har prøvet at supplere min kost med lignende produkter. Produktet tilfører næringsstoffer til hovedbunden og hårsækken, hvor håret dannes. Det fokuserer altså meget på vedligeholdelse af et sundt hår og en sund hovedbund, men jeg tænker, at det for mit vedkommende også kan være med til at få mit hår “på rette kurs” igen. Der er jo det ved det, at jeg for første gang føler et reelt behov for at gøre noget aktivt for at styrke mit hår og min hovedbund, og måske netop derfor er jeg ekstra nysgerrig på produktet. Det skal jo også gerne forbedre mit velvære og mine følelser omkring mit hår, som jo altså betyder en hel del for udtryk og identitet, i hvert fald for mig.

Slutteligt vil jeg lige nævne, at der kører en konkurrence på min Instagram-profil, hvor du kan vinde 3 måneders forbrug af New Nordic hair volume gummies til dig selv og en, du har kær, så er man blevet nysgerrig på produktet, kan man med fordel deltage i den konkurrence.

5 kommentarer

 • Tine

  Hej Amalie. Hvor er din fine halskæde fra? (Den korte med de små “dimser”)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Saham

  Hej Amalie. Er dine hair volume gummies veganske?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej! Nej, det er de desværre ikke – de indeholder gelatine, men produktet findes også som tabletter, som ikke indeholder gelatine :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Saham

  Hej!
  Mange tak for svar! Nu har jeg set videoen og læst haha. Men jeg vil høre om det er en god ide at tage tabletterne jeg har været igennem en stor hår transformation hvor jeg har klippet set hele af for så at få sundt hår. Mit spørgsmål er så er det så en god idé at tage de her tabletter eller skal man hellere lade håret gå “sin naturlige gang?”

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 hurtige om Ondt i røven på Tv2 Play