Jeg tester velsmagende kosttilskud som hårpleje

08.02.19

Annonce for & Other Stories: & Other Stories strik // & Other Stories bukser //
Dr. Martens støvler // & Other Stories neglelak

Nu er det jo godt nok noget tid siden, det var den 8. februar, men jeg har simpelthen svedt det ud at få vist jer dette outfit, fordi jeg har haft så meget arbejde! Bukserne har jeg boet i, siden jeg modtog dem med posten – min numse ser ret så pæn ud i dem, og de er løse i benene – det er jeg stor fan af. Et lille tip: De er små i størrelsen, synes jeg – mine er størrelse 40, og jeg er som regel en størrelse 38, så jeg vil nok anbefale at gå en størrelse op, hvis nogen skulle overveje at bestille dem. Det kan selvfølgelig også bare være min numse og mine lår, der har det bedre i en større størrelse, men nu er tippet i hvert fald givet videre.

Lige for tiden er jeg meget optaget af at finde en god rytme med mit stadig ret nye arbejde. Det er vigtigt for mig at gøre det godt, og jeg synes også, jeg lærer en masse – også af de fejl, jeg laver. Det er nervepirrende og spændende. Ved siden af det kører mine tanker som altid derudaf i forhold til andre projekter, jeg gerne vil (og er) i gang med – det er endnu mere spændende og egentlig også angstprovokerende. Forhåbentlig kan jeg dele mere om det snart!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg tester velsmagende kosttilskud som hårpleje