5 anbefalinger til din streamingsøndag

19.03.19 | Paneldebat på Gribskov Gymnasium

Annonce for & Other Stories: Monki jakke // & Other Stories blazer // Arket jeans //
Adidas Originals sneakers (gave fra Rezet) // Stutterheim rygsæk (gave) // & Other Stories øreringe

Der har virkelig været tryk på de seneste uger, så jeg har fokuseret meget på at udnytte hjemme-tid til at slappe af (sove), læse og glo fjernsyn med det resultat, at det her blogindlæg altså ikke er kommet ud helt så hurtigt, som det skulle have været. Men! Bedre sent end aldrig, og det er stadig relevant, synes jeg. Det er efterhånden gået op for mig, at jeg i min udvikling med at være nærværende dér, hvor jeg er, i stedet for at leve meget af dagen gennem Instagram, fejler lidt i at kommunikere det fyldestgørende ud, hvad jeg egentlig går og foretager mig af projekter, og så kan det jo være svært at vide, hvad man egentlig følger. Hvis man altså følger mig.

I sidste uge jeg var inviteret op på Gribsskov Gymnasium i Helsinge for at deltage i en paneldebat sammen med blandt andre Fie Sommer. Vi skulle debattere selviscenesættelse i forbindelse med gymnasiets temadag om netop det emne, og det var første gang, jeg prøvede at deltage i den slags med gymnasieelever, så jeg vidste ikke rigtig, hvad jeg skulle forvente. Men der var ro i salen under hele debatten, så det er min formodning, at der blev lyttet. Til gengæld er det mit håb, at jeg, hvis jeg skulle være så heldig at blive inviteret til lignende en anden gang, får lov at komme ud over scenekanten, og virkelig får skabt en dialog og føling med eleverne. Spørgsmål om selviscenesættelse, præstationspres, perfekthedskultur og alle de emner og arenaer, der hører ind under, kan være svære at stille, når hele gymnasiet lytter med, men det er jo netop dét, jeg så gerne vil gøre mit for at ændre. Og jeg ved, at spørgsmålene er der, for der lander mange af dem i min indbakke på Instagram på ugentlig basis. Det er svært for mig at give individuelle råd – det er jeg heller ikke i en faglig position til at gøre, men jeg drømmer om en bevægelse af en art, der kan hjælpe til at starte dialog om de her emner.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 anbefalinger til din streamingsøndag