Bøger, jeg kan anbefale #1

Billeder af mit hår før/efter test af New Nordic hårpleje

Annonce for New Nordic: Hair Volume Gummies

Jeg har siden februar testet New Nordics Hair Volume Gummies, og det er blevet tid til at fortælle lidt om helhedsoplevelsen af at tilføre et kosttilskud som hårpleje i min hårplejerutine. Nu har mit hår jo lidt under noget af en rejse med både afblegning og undercut, så det har ikke haft det alt for godt, og det kan selvfølgelig stadig mærkes, at jeg har udsat mit hår for alt dét. Mit undercut mangler også at gro et stykke endnu, inden det er langt nok til at sidde med i en hestehale, og have den fylde, jeg normalt har. Til gengæld kan jeg mærke en betydelig forskel efter at være begyndt på kosttilskuddet, og jeg har samtidig ændret lidt på, hvad jeg bruger, når jeg vasker mit hår. For eksempel er jeg begyndt at bruge en shampoo uden alle mulige stoffer, man ikke har lyst til at få i hovedbunden, og jeg er derudover begyndt at bruge olie i mit hår efter vask i stedet for balsam og/eller hårkur med diverse kunstige ingredienser i. Det hele tilsammen har i hvert fald gjort, at mit hår føles tykkere og sundere, og det har mere volumen end tidligere. Jeg synes virkelig også, der er en god forskel at se på det øverste billede, som er taget i dag, og det nederste billede, som er taget engang i februar, da jeg lige var begyndt på kosttilskuddet. Alt i alt en god oplevelse, og jeg er så glad for, at New Nordic har skubbet mig i en mere naturlig retning, hvad angår pleje af mit hår.

Hvis I vil læse mere om mine tanker inden opstart på kosttilskuddet, ingredienserne, konceptet og mit hår, kan I passende læse eller genlæse det første blogindlæg, jeg lavede, om New Nordic her. Hvis I er blevet nysgerrige, og selv har lyst til at prøve New Nordics Hair Volume Gummies, er der lidt rabat at hente med koden: amalie15

3 kommentarer

 • Louice

  Hej Amalie
  Hvilken olie og shampoo er du begyndt at anvende? Døjer nemlig selv med hovedbunden

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bruger shampoo (den der hedder Birch eller lignende) fra Urtekram og kokosolie uden duft :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er det en fejl på min computer eller kan man ikke se billederne? Jeg kan heller ikke på et par andre blogs… :(

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bøger, jeg kan anbefale #1