Jeg, Amalie, har været en del af den danske blogscene så længe, at jeg ikke præcis husker, hvornår det startede, men domænet her kom til, da jeg i år 2012 underskrev kontrakt med Bloggers Delight. Det gør mig til en af de bloggere, der har været med stort set fra start, og har oplevet den interessante udvikling i blogging som (nogenlunde) anerkendt beskæftigelse, og som levevej. Jeg husker stadig tydeligt min første “bloggergave”. Det var nogle EOS læbepomader, som jeg dengang havde vild optur over. Nu lever jeg af bloggen her, men det er stadig nyt, at jeg gør det, og jeg ved ikke, om det bliver ved sådan. Det er jo et medie i konstant udvikling.

Min rolle i blogland kommer sig egentlig af, at jeg for mange år siden startede en YouTube-kanal, som voksede sig ret populær, og med populariteten kom en større efterspørgsel på indhold, hvorfor jeg startede en blog ved siden af. Idéen med bloggen var at få mere tid mellem hænderne, fordi jeg på den måde ikke behøvede at udgive videoer lige så ofte. Det kan jeg godt smile lidt af i dag, hvor blogging ikke så meget er en hobbybetegnelse, men mere en identitet, specielt i forhold til tendensen, at der helst skal udgives noget dagligt. Man er blogger 24/7. Man er på. Det har fået min YouTube-kanal til at stå i baggrunden, og bloggen og Instagram er nu mine primære medier.

Jeg gør mit bedste for at holde hovedet koldt i en verden, hvor der virkelig er fart over feltet, og jeg har det seneste år gjort mig mange tanker om, hvad jeg gerne vil med min blog, hvad min rolle skal være. Alt er en proces, og lige så meget som blogscenen er i konstant udvikling, er jeg også som person meget refleksiv. Det bliver nogen gange til meget eftertænksomme perioder, som jeg prøver at få ned på skrift med en ambition om at holde mit medie ærligt og nede på jorden. Jeg vil gerne have mine læsere med i den virkelighed, jeg oplever som forvirret 21-årig, fordi jeg ser stor værdi i at kunne spejle sig i hinanden på et ærligt grundlag.

Ved siden af bloggen er jeg studerende på Københavns Universitet, hvor jeg læser en bachelor i Dansk. Jeg har tidligere læst HA(kom.) på CBS, men droppede ud efter 1. semester, da jeg ikke rigtig kunne “finde mig selv” på den uddannelse, og oplevede en form for stress, jeg tolkede som værende mere end bare en pakket kalender. Det blev katalysator for mine nyere skriverier om eksistentiel krise, lige fra tøjstil til fremtid. Og det er faktisk noget, jeg er virkelig stolt af at turde skrive om.

Udover de lidt tungere emner blogger jeg en del om min personlige stil, da det jo trods alt var sådan, det hele startede, og stadig er en af mine store interesser, at udtrykke sig gennem udseende og tøj. For mig er tøj med til at skabe fortællingen om en selv, og fordi både jeg’et, tøjstil og mode er en foranderlig størrelse, finder jeg det enormt spændende at beskæftige mig med. Det samme gælder musik, film og Tv-serier, som bloggen også beskæftiger sig en del med. Man kan sige, at bloggen i virkeligheden handler om (næsten) alt dét, der er mig.

Velkommen til det univers, hvor jeg slipper mit kreative og forvirrede sind løs i tekster og billeder.

Fotoredigering og collager bliver lavet i Adobe Photoshop CC 2015.

For business inquiries please contact amaliewessel.dk@gmail.com or my salesteam at salg@bloggersdelight.dk

For personal updates, follow me on Twitter & Instagram @amalie_wessel