Musikfestivaler for hele familien

Det er den 16. årlige Roskilde Festival, men det er blevet en destination for musikelskere i alle aldre. Tusindvis af mennesker kommer til festivalen hvert år og har deres yndlingssange og musikalske stilarter med sig.

Festivalen blev grundlagt af den danske forretningsmand Niels Peter Jacobsen i 1949. Den første udgave blev afholdt i 1949 med 35000 besøgende, og siden 1960 har der været brug for 21 udgaver til et samlet fremmøde på 100000 mennesker, hvilket stadig er rekord i dag

Hvad er en festival, og hvordan fungerer den?

Festival: Roskilde Festival blev første gang etableret i 1851 og er vokset til at blive en af de største begivenheder i Danmark. Det er en langvarig begivenhed, der tiltrækker tusindvis af besøgende fra hele verden. Festivalen varer i 42 dage og byder på levende musik, udendørs aktiviteter samt udstillinger i verdensklasse og andre begivenheder som film, magi, kunst og mere. Festivalen finder normalt sted hver sommer i den sidste uge af juli eller første uge i august.

Billet til Roskilde Festival: En billet til dette arrangement koster omkring 11.000 kroner (cirka 1.200 USD) til en prisstruktur, der afhænger af sæsonen. For eksempel koster en almindelig adgangsbillet omkring 10.000 kroner.

Denne festival afholdes årligt i Roskilde, Danmark. Festivalen varer 3 dage, den første er 1. – 3. september. Det afholdes på stranden ved Roskilde Stadion, som er et rækkehus med havudsigt. Festivalen tilbyder musikfans mange forskellige musikgenrer og nogle fremragende DJs.

Roses Festival blev grundlagt i 1872 som “International Rose Show”. Det er siden vokset til at blive et af Europas største blomsterudstillinger.

Showet indeholder nogle traditionelle aktiviteter, men det giver også en vis eksponering for nye tendenser inden for blomster- og grøntsagsproduktion. I slutningen af hver dag kan besøgende deltage i forskellige arrangementer i fritiden, der er formet af et erfarent team af blomsterudstillere og kunstnere fra Danmark, Sverige, Tyskland og andre lande

Billetpriser til festivaler

Billetpriserne bliver højere og højere.

Det store spørgsmål er, hvad prisen vil være, når det kommer til festivaler i fremtiden? Vil de være alle pengene værd, når det kommer til billetpriser? Vil billetter stadig sælge for det samme beløb?

Det er en rimelig hypotese, at festivalbilletter ikke vil koste mere end et par snesevis af dollars. Dette ville garantere en høj kvalitet af festivaloplevelser for mennesker, der deltager, og ville give folk mulighed for at have en afslappet tid uden at bekymre sig om snesevis af dollars i lommen. Men hvis du vil betale ti gange så meget, kan det blive lidt dyrt! Efterhånden som flere og flere festivaler beslutter, at det også er det, de vil gøre, vil stigninger i billetpriser blive uundgåelige.