VIDEO FROM OUR BERLIN TRIP

COFFEE IN THE HIPSTERHOOD OF BERLIN

 photo IMG_7267copy-001_zps429bf3c0.jpg
 photo IMG_7259copy-001_zpsd7088f23.jpg
 photo IMG_7284copy-001_zps751cd8bb.jpg

Det lader til, at I er ret vilde med at høre om og få tips omkring Berlin, så her får I et lille tip om en rigtig hyggelig café i et super godt (og lidt mere cool – hence the title) område i Berlin. Patrick og jeg drak kaffe på denne café et par gange på vores rejse, og specielt indretningen tiltrak mig. På en eller anden måde er der faktisk mega Københavner-feel over denne café, eller er det bare mig?
Kaffen var super fin og let betalelig, og jeg ville ønske, at vi også havde smagt noget af deres mad, for det så enormt lækkert ud – I ved, sådan rigtig hyggelig cafémad med sandwiches, ost&pølse-tallerkener, salater og pasta-retter.

Caféen ligger i det samme område som den vietnamesiske restaurant, jeg skrev om for nylig, og altså det lækre shoppeområde med butikker som Acne Studios, COS, Weekday, &OtherStories, Karl Lagerfeld og SOTO Berlin.

Vi besøgte denne:
KAFFEEMITTE Weinmeisterstraße
Weinmeisterstr. 9a
10178 Berlin

Men der findes også denne, som er en del større:
KAFFEEMITTE Monbijouplatz
Monbijouplatz 5
10178 Berlin

Besøg Kaffeemitte’s hjemmeside her.

8 kommentarer

 • Det ser ret lækkert ud:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert tip, det skal helt sikkert prøves!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh hvor ser det hyggeligt – og hipt – ud. Jeg hader, at der ikke er den slags steder i mit område… Jeg må heller snart tage til Berlin ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  I vores familie går Kaffeemitte under navnet “Café Ulla” fordi min søster engang så Ulla Therkelsen der. Vi er der altid flere gange under vores Berlin forsøg – og næste gang, bør du prøve maden – og særligt kagen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Kaster

  Hej Amalie :-)
  Kunne du ikke lave et indlæg om, hvor I overnattede?
  Jeg skal nemlig snart til Berlin, og da jeg både har nydt din inspiration i tidligere blog-indlæg til min egen Berlin-tur og ikke ved, hvordan vi skal arrangere det med overnatning endnu; ville det være et mega fedt og hjælpsomt indlæg :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Er dig og Patrick kærester siden i tager sådan en tur sammen? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO FROM OUR BERLIN TRIP