streetstyle for style.com ~ cphfw

VIETNAMESE? YES PLEASE // DISTRICT MÔT

 photo IMG_7253copy-001_zpsdc07f392.jpg

Patrick og jeg har fundet det hyggeligste område her i Berlin, og det er fyldt med lækre butikker som &OtherStories, COS, Acne Studios, Weekday, Karl Lagerfeld, Urban Outfitters og diverse genbrugsbutikker med mærker som Acne, Odeur, Maison Martin Margiela, Balenciaga, Helmut Lang, and the list goes on .. Vi kom derudover forbi den mest gennemførte restaurant, jeg i mit liv har set, altså selv toiletterne var udsmykket med farverige ølflasker og blomster, og hele restauranten duftede lækkert af røgelse. Det fantastiske udtryk på restauranten blev kun bedre, da vi smagte maden, som var så lækker, at vi har spist der to dage i træk, én gang til frokost og én gang til aftensmad, begge fungerede super godt!

Maden på billedet hedder Bún Chä Giò, og vi fik Xin Chào at drikke, som er en lækker shake af friskpresset limejuice, jordbær, friske mynteblade og søde basilikum kerner. Den kunne jeg godt drikke hver dag! Vi gav 12,30€ for det måltid, så det er både super lækkert og muligt at spise rigtig budget venligt der.

District Môt
Rosenthalerstrasse 62
10119 Berlin
DISTRICTMOT.COM

15 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

streetstyle for style.com ~ cphfw