YOU WILL NEED // ROSKILDE FESTIVAL'14

EN (FANTASTISK) SMARTPHONE DU HAR RÅD TIL // NOKIA LUMIA 630

 photo Lumia_635_Orange_Wide-001_zpsf9b2ce16.jpg

Jeg er lidt af en teknik-freak nogen gange. I hvert fald når det kommer til at prøve nye devices, jeg vil helst gerne prøve dem alle sammen, og hvis det stod til mig, var jeg smartphone-tester, for det ville blive en smule dyrt, hvis jeg gav efter for mine cravings hver gang, der kommer en ny cool smartphone på markedet. Måske lige bortset fra den nye Nokia Lumia 630, som markedsføres på at være “en smartphone du har råd til”, og det er sgu egentlig ret fedt for dem, der ikke vil smide mange tusind efter den nye æble-mobil, men stadig gerne vil have en smartphone med cool features.

Jeg har selv en iPhone og savner især det dér med temaer og farver, for hvor cool er det ikke lige at kunne skifte farve både på selve telefonen, men også styresystemet indeni? Så kan den være total orange, når man skal på stranden og helt classy i sort og hvid, når man skal i byen. Og man kan skifte farve på de forskellige såkaldte ‘Live Tiles’, så telefonen kan virkelig gøres personlig! En anden ting, der tiltaler mig ved lige præcis Nokia Lumia 630 er muligheden for at udvide med et større hukommelseskort på helt op til 128GB. Det er altså virkelig mange apps, musik, videoer og billeder, man kan have liggende, og det frister selvfølgelig en Instagram-afhængig blogger som mig, haha.

I videoen kan I opleve telefonen, og hvis I vil vide endnu mere, kan I læse meget nærmere her. Jeg er fan!

Sponsoreret indlæg.

4 kommentarer

  • line

    Så, at du skal op kemi! Har lige afsluttet kemi A og bliver student onsdag – jaaaaaa – du må sige, hvis du har brug for hjælp haha :-D Kemi er en bitch

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cat

    Jeg synes, det er ærgeligt, at du laver så mange sponsorerede indlæg

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

YOU WILL NEED // ROSKILDE FESTIVAL'14