ROSKILDE FESTIVAL'14

COCA COLA SOMMER KONKURRENCE

 photo IMG_7764copy-001_zpsfd5dd3ad.jpg

Det er ikke helt slut med snakken om Coca Cola fra min side, for kampagnen fortsætter, og Coca Cola udlodder henover sommeren forskellige lækre præmier. I denne uge, altså min uge, kan I vinde en personlig collectors bottle, som altså er helt eksklusiv for vinderen. En hipster-cola, om man vil, hah. Konkurrencen er simpel: Upload dit bedste sommerbillede til Instagram og brug følgende hashtags: #shareacokedk #sommer #shareacokewithamaliewessel . Der bliver fundet tre vindere, som vil modtage eksklusive collectors sæt. Og så må I altså også godt være seje og uploade jeres billeder for min skyld, så jeg kan blive den med flest uploadede billeder med mit hashtag #shareacokewithamaliewessel !

Læs de øvrige regler vedrørende konkurrencen her.

Sponsoreret af Coca Cola.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ROSKILDE FESTIVAL'14