TUREN GÅR TIL ... LEFKADA

ROSKILDE FESTIVAL’14

 photo iPhone5Sbilleder22_zpsf801dd85.jpg

Det har taget mig længere tid end forventet at genoplade efter Roskilde Festival, fordi jeg oveni trætheden er blevet forkølet med en slem hoste, og så måtte jeg også lige en tur til vagtlægen med skrækken om blodforgiftning, så jeg har ligget fladt på min seng og været på penicillin de seneste dage, så derfor er jeg først tilbage på bloggen nu. Men jeg har glædet mig, og nu vil jeg ligesom sidste år fremhæve nogle highlights fra min festivaloplevelse. Jeg kan dog godt afsløre, at dette år ikke kunne overgå sidste år, som var en så unik oplevelse, fordi jeg mødte en, som jeg blev rigtig glad for, og det er svært ikke at sammenligne de to festivaloplevelser. Men jeg havde det også fedt på Roskilde Festival i år, hvor jeg har ..

.. boet ved siden af en gruppe dak-drenge fra indre by, som var glade for coke om morgenen og frøken ‘Carsten’bar om eftermiddagen (deres synonym for Escobar, fordi Carsten fra deres camp var så nice)

.. været til den flotteste Bastille koncert med et vildt godt lysshow, og Dan Smith sang mine yndlingssange til perfektion.

.. startet næsten hver dag med at samle et crew at hente iskaffe med, og så drak vi iskaffe og røg smøger, indtil vi kunne magte tanken om alkohol igen.

.. danset rundt med glimmer i håret ved et kæmpe musikanlæg til kl. 4 om morgenen, gået tilbage til nogle venners camp og direkte i gang med ølbowling.

.. fokuseret mere på musik end alkohol og fik set stort set alle navne, jeg gerne ville: Mont Oliver, Karl William, Nikolaj Nørlund, Haim, The Rolling Stones, Bastille, Arctic Monkeys og Klumben & Raske Penge. Manglede kun Trentemøller, Major Lazer og Stevie Wonder (suk, fortryder så meget, at jeg ikke blev og så ham).

Det var forresten super sjovt at møde så mange af jer på festivallen! Jeg blev super overrasket over at møde 4-5 læsere om dagen, men det var så hyggeligt, og det var vildt sjovt at få sat ansigt og stemmer på nogen af jer.
Fortæl mig gerne om jeres bedste festivalminde!

14 kommentarer

 • Marie Frederiksen

  Min fedeste oplevelse på roz i år, var let sikkert Arctic Monkeys koncerten! Det var alt for vildt at høre min yndlings sange live, med min bedste veninder og en masse øl

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emiiiiiily

  Hey Amalie!
  Jeg var hende, der kom til undsætning med desinficerende efter de gode toiletbesøg – Ikke at det gør, at du kan huske mig, for du mødte jo som sagt en del mennesker, men det var i hvert fald mig. Det var sjovt lige at møde dig sådan i egen høje person, når jeg nu følger din blog.
  Jeg synes klart, at Major Lazer og Bastille var det fedeste, hvis jeg fokuserer på musikoplevelserne. Major Lazer var for syge! Det var den vildeste fest!! Hvor Bastille var helt anderledes. Det var mere intimt (sjovt nok), og det var virkelig også bare en oplevelse i sig selv.
  Det var mit første år på Roskilde og synes, at det var helt vildt fedt! Men vil sige, at de her dage efter har været dejlig afslappende. Til sidst fik jeg en smule nok af mennesker og musik døgnet rundt.. Og ikke mindst lugten af tis og dårlige soveforhold..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Selvfølgelig kan jeg huske dig, sad og skulle skrive indlægget her og ville ønske jeg havde fanget dit navn, så jeg lige kunne nævne dig. Er glad for du havde en god oplevelse, når det nu var dit første år, men ja, det er mange dage uden ens egen seng, et rent toilet og et ordentligt bad! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emiiiiiily

   Hahahah åhh hvor godt.. Jeg hedder Emily Egede.. Ikke at det gavner nu, for du har jo lavet indlægget, men ja.
   Ja det er det.. Men synes det er en vildt fed oplevelse, selvom jeg inden ikke havde troet, at det ville være noget for mig. Men er så på nu! – Ses vi på Roskilde næste år?? hahah :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Aj men det er altså meget fedt lige at få et navn på haha :) Bare pas på ikke at forvente for meget af næste år <3 Regner med det ja!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emiiiiiily

   Ja. Det har jeg også tænkt på. Kender en del, som havde deres debut sidste år, og de syntes også, det var federe der.. Jeg tror måske bare, at Roskildemødommen (eller hvad man siger) er det fedeste, fordi det hele er nyt. Men ja nu må vi se! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maibritt

  Hvem er denne specielle person, som du mødte?

  BTW, tak for at du er så dejlig og fantastisk blogger <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia

  Hvem mødte du sidste år som var speciel? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Paula

  Det lyder som om du har haft nogle gode år på Roskilde :) Er ked af, at jeg ikke fik stødt ind i dig, og hilst på dig – det må blive næste år!
  Jeg var på Roskilde for første gang i år, og er sgu heller ikke kommet mig over savnet helt endnu (eller min forkølelse, øv)
  Men tror næsten jeg uden tvivl kan sige, at det var den bedste uge i mit liv. En helt unik oplevelse, som du selv beskriver dit første Roskilde-år!
  Jeg mødte en sød dreng en af de første dage, som blev mit første Roskilde-kys – men det gik dog op for mig, at jeg desværre har overset hvor sød han egentlig var, for nu er jeg simpelthen så trist over, at jeg ikke fik snakket mere med ham, end jeg gjorde.
  Jeg fandt så senere på ugen ud af, at han boede meget tæt på den camp jeg boede i, men var for genert (/ædru) til at turde gå hen og snakke med ham, som han sad der med sine venner – .. har åbenbart et syndrom, der gør at jeg ikke tør snakke med drenge, jeg synes er meget søde….
  Jeg besluttede mig for, at skrive en tak-for-et-godt-første-Roskilde-kys hilsen til ham på et stykke pap, og så hang jeg det i hans pavillon den sidste dag, lige inden jeg tog hjem.
  Nu tænker jeg bare over, om han nogensinde fik læst beskeden, og om han synes jeg var ligeså sød, som jeg synes han er.
  Jeg tænker, at jeg bare må lade det være, hvad det var: mit allerførste Roskilde-kys, med en dreng, som jeg sandsynligvis aldrig kommer til at se igen, men måske heller aldrig glemmer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patricia

  Det var min første Roskilde Festival, og det var bare en kæmpe oplevelse for mig! Jeg havde fødselsdag den 1. juli, hvor jeg fyldte 17 år, så jeg blev fejret med ølbowling og shots af min søde camp, og kram og gratis øl af fremmede mennesker. Og så fik jeg endelig set Arctic Monkeys live, og det havde jeg ventet så mange år på! :) De bedste koncerter jeg var til var nok Arctic Monkeys, Lykke Li, Major Lazer, Rolling Stones, men Haim, MØ og Moderat var dem der gjorde mest indtryk! :)) Håbede på at se dig på ros, men det må forhåbentlig blive til næste år :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg var for første gang på Roskilde i 2012 – hvis man ser bort fra min endagstur i 2009, hvor jeg skulle hører Coldplay. Men i ’12 endte vi desværre med at bo i J (clean and silence), da der var optaget overalt !! På en måde var det også fint, da der var ro kl. 22, så var man helt kvæstet kl. 01.00 kunne man altid gå tilbage for, at sove i en nogenlunde ro, og så blev der ryddet op hver dag – så det var ligesom en god start. MEN sidste år var helt klart det fedeste år af dem alle (hvor jeg btw også så dig den første dag, hvor du kom gående med alle dine ting sammen med din veninde :D ) Sidste år boede vi ved siden af en mega nice camp med fire drenge, som simpelthen var SÅ underholdende, med ko, pingvin og bjørne kostumer, og her mødte jeg også en fyr, som blev mit første Roskilde-kys. Vi skrev meget sammen sidste år, og han endte faktisk med at flytte ind i min mors lejlighed, som hun lejer ud i KBH.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidste år til Nibe 2013 var jeg til den FEDESTE koncert ever med Shaka Loveless – han kan virkelig sparke festen i gang på festivaler måske skal jeg sammen med mine forældre og søster til Grøn Koncert når det går ned i Aalborg om nogle dages tid hvor Shaka kommer og spiller :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Det var i år mit tredje år på Roskilde og bestemt ikke mindre fedt! Jeg blev student i sidste uge og det gjorde bare noget helt specielt ved stemningen at vide, at jeg var af sted med næsten hele min klasse, som jeg nu skulle skilles med (ikke for evigt, men det bliver vel aldrig helt det samme som at se hinanden hver dag).
  Major Lazer var den mest vanvittige koncert nogensinde, og jeg fortryder heller ikke et sekund, at jeg trodsede søvnunderskud og flere ugers tømmermænd for at blive og se Stevie Wonder, helt unik oplevelse :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hvor finder man de der gyngebilledet henne????? Har ledt og ledt :ADD

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TUREN GÅR TIL ... LEFKADA