WOOD WOOD HAT // NEW IN

TUREN GÅR TIL … LEFKADA

lets go to lefkada

Jeg er rimelig meget oppe at køre over min største sommerferie-begivenhed udover Roskilde Festival, for jeg skal nemlig ud at rejse til et varmt sted, og det har jeg ikke været, siden jeg var 10 år gammel. Dengang var jeg på øen Thasos i Grækenland med min mor og min bror, og i år går rejsen til en anden græsk ø, Lefkas, og det bliver sammen med min mor, hendes kæreste og min bror. Vi skal bo på et hotel med swimmingpool, hvilket jeg aldrig har prøvet før, så det i sig selv gør det vildt nok til, at jeg glæder mig som et lille barn. Derudover har vi lejet en bil, så vi kan køre rundt til øens forskellige strande og spise på små tavernaer.

På collagen ser I nogle af mine must haves, som jeg vil have med på ferien. Missoni bikinierne koster meget mere end hvad rimeligt for en bikini er, så det er meget urealistisk, men fine er de altså! Resten af de lækre items skal med i min kuffert, så jeg kan gå i ordentlige (og pæne) klipklapper, ha’ lækkert blødt hår, smuk brun hud, lækkert strand-hår med saltvandspray og godt læsestof i mit yndlingsmagasin, Costume. Jeg håber på at få taget en masse smukke billeder af omgivelserne og mine outfits, som jeg kan vise her på bloggen, hvis det altså er noget, I vil se?

Jeg er på Roskilde Festival, men besvarer kommentarer så snart jeg kommer hjem.  

10 kommentarer

 • Uh det lyder lækkert!

  Det kunne være fedt med nogle anmeldelser på forskellige ting man skal se der nede og på shopping steder! Du må meget gerne vise hvad du køber ;) God tur

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nøj det lyder rart! Jeg vil super gerne se billeder, selvom jeg nok bliver en smule misundelig, for græske øer plejer at være sagen! ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder virkelig lækkert, god tur! :-)

  http://www.linebjerg.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Ej hvor er det nogle fede ting på collagen, og den der bøllehat måtte godt være min :)) Jeg vil bare lige tippe dig om, at jeg ihvertfald synes, at det gør ondt at gå med Birckenstock-“klipklappere” i sand, bare så du måske har nogen andre med, eller i hvertfald lige tjekker :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Åhh jeg elsker Grækenland. Skal selv til Sivota, der ligger på fastlandet tæt på grænsen til Albanien, men for at komme derhen skal vi flyve til Lefkas lufthavnen, og det kunne da være lidt sjovt at se dig ;)
  Hvornår rejser du?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carolina

  ahhh lækkert :) var selv i lefkas sidst år, i en by der hedder nidri! vildt dejligt, rigtig god tur <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Amalie, jeg har selv en blog, og jeg beundre dine smukke collager, hvordan har du lavet denne? Tak på forhånd.
  Det lyder rigtig dejligt med en tur til Lefkada, jeg flyver selv til Mallorca i nat! Så god rejse når du når der til :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WOOD WOOD HAT // NEW IN