NEW ROSEGOLD EARRINGS

7 REASONS WHY I LOVE SUNDAY

 photo Inspiration29_zps767292b7.jpg

1. Zuluboxen på Tv2 Zulu. Yeeees, det har været Beverly Hills 90210 de sidste mange søndage, og jeg er vild med det. Jeg har misset et par søndage hist og her, men det har ikke været med min gode vilje, haha.

2. Ingen planer = ingen bh og ingen g-streng. Let’s be honest, en g-streng er ikke jordens mest behagelige undertøj, når man skal ligge og vende og dreje sig hele dagen i sin seng. Den er ligesom mest praktisk, hvis man bare skal i skole eller stå og se godt ud på en natklub. Derfor er g-strenge bandlyst hos mig om søndagen.
Også bh’er, væk med dem. Som Kanye synger “Your titties, let ’em out, free at last.” Amen.

3. Jeg kan sove lige så længe, jeg har lyst til. Eller lige så længe min krop kan ignorere det faktum, at jeg ikke har gardiner, i hvert fald. I en weekend for nylig sov jeg 14 timer mellem lørdag og søndag. That’s just crazy, og det siger også lidt om, hvor meget søvn, jeg mangler, når vi når til lørdag ..

4. Organisering. Det er om søndagen, jeg sætter mig og får overblik over den næste uges planer, får svaret på mails og skrevet ting ind i kalenderen. Jeg burde næsten skrive ind i min kalender, at jeg skriver ting ind i kalenderen om søndagen. What a joke.

5. Oprydning og rengøring. Det kan godt være, at jeg bruger meget af min søndag foran tv’et, men jeg bliver effektiv omkring kl. 15, hvor jeg rydder op, gør rent og får mit værelse til at se beboeligt og hyggeligt ud igen.

6. God mad. Min mor har altid ekstra overskud om søndagen (det må være dér, jeg har det fra), så hun bager boller, laver super lækker mad, og i dag var vi så heldige, at hun også bagte æblekage. Sunday is really a fun day.

7. The new me. Jeg tager kun bad af ren og skær pligt i hverdagen, så det er hurtigt ind, vaske vaske, shampoo i, vaske vaske, ud igen. Men om søndagen har jeg tid til at gå i bad, fordi jeg har lyst til et bad. Vi snakker shampoo, balsam, hårkur, bodyscrub og nybarberede ben. Når jeg så kommer ud af badet, lægger jeg neglelak og smører mit ansigt med en federe creme end til hverdag.

Af en eller anden grund bliver mandag også bare bedre på den måde.
Håber I alle har nydt weekenden!

7 kommentarer

 • Ana

  EEEELSKER Beverly Hills 90210! Det jo den bedste serie, med rigtig spændende og underholdende og ikke mindst relevante emner/temaer!
  Og bh frie dage er ikke det værste:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] må indrømme, at jeg føler mig lidt af en copycat ligenu. Men Amalies indlæg om, hvorfor hun elsker søndag inspirerede mig bare virkelig meget til at lave min egen version – selvom mange af tingene er […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Super dejligt indlæg! Og kan kun følge dig i alle de der ting, søndag er skønt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyder som om at du har nogle hyggelige søndage ;) Har været på arbejde hele dagen, men næste søndag skal jeg heldigvis ingenting!

  NelliesCloset

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Haha, men skulle tror det var min søndag du beskrev, lige bortset fra det med god mad.. Det er som om at man bare skal have take-away om søndagen :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tro mig, jeg havde lyst til takeaway i dag!! Det er som om min tømmermændscraving først kommer om søndagen .. So weird

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sjovt du siger det: Jeg synes også, at mandag bliver en hel del bedre, hvis søndag også har været ekstra god. Det hænger uløseligt sammen :D

  – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW ROSEGOLD EARRINGS