FOREST GREEN & NAVY // OUTFIT

COMME DES GARCONS PLAY GREEN & WHITE

 photo P8290124copy-001_zps98d795e9.jpg

En mega sød læser (tak Lou!!) skrev en kommentar til dette blogpost og fortalte, at Nørgaard på Strøget lige havde fået Comme des Garcons Play bluserne hjem, og at jeg måske kunne nå at få fat i en, hvis jeg var heldig. Og det var jeg!! Ringede derind fredag formiddag, spurgte efter den med grønne striber, fik at vide, at der var én tilbage og så ovenikøbet i min størrelse. Blev SÅ glad. Kvaliteten er sindssygt lækker, og så er den både sød og barnlig på en mega cool måde. Min mor sagde faktisk “Årh, hvor er den bare dig, den bluse. Sådan én kunne du også have haft på, da du var 3 år gammel”, og det er altså positivt i mine ører.

Hvis I ligesom mig er vilde med bluserne, fås denne og mange andre Comme des Garcons bluser på den britiske webshop hervia.com. Vær dog opmærksom på, at fragten koster 15£ (140 kr.), men så kan man evt slå sig sammen med en veninde eller to.
Der er også en del, der sælger dem på Trendsales.

23 kommentarer

 • Kathrine N.

  Den er så dejlig den trøje! Hvad størrelse er din? Er meget i tvivl om hvilken jeg skal bestille i nemlig :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg fik en trøje magen til, hjem fra en engelsk hjemmeside i går, og jeg er helt enig med dig! Den er altså bare noget specielt, og så er den grønne farve altså bare så fin… Så selvom jeg blev nødt til, at give en del ekstra for fragt, er jeg virkelig glad for mit køb! :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er bare så fin! Elsker den grønne farve!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • cathrine

  Har lige bestilt en i min lokale Wood wood (århus) bare med navy striber. Er lidt nysgerrig over hvad du gav for din? Min er først tilbage i butikkerne november:(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou

  Yes mand! Fedt at du kunne bruge tippet! Endnu engang kan jeg tippe om, at de også kan købes på andpants i navy/hvis stribet, der har jeg nemlig lige købt en selv ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke Julie Tranberg Sørensen

  Årh du er bare heldig! Jeg kunne utrolig godt tænke mig den sorte! Ville det være uhøfligt at høre hvad du gav for den? Men udover, super lækker trøje (og halskæder btw.) STOR thumps up for din blog, den er virkelig god!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hold nu op, hvor er du dog heldig! Jeg har virkelig også savlet over den grønne, for den er jo møg-lækker! Hvordan synes du, at blusen er i størrelsen? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Hej Amalie. Super lækker trøje, overvejer selv at købe en. Men er i tvivl om størrelsen, så ville lige høre mig ad. Er din mande- eller kvindemodellen? Og hvad str? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Min er en kvindemodel, og den er størrelse medium, fordi de er små i størrelserne. Jeg bruger normalt small :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  Hvor er trøjen skide lækker! Kunne godt skaffe mig et i andet farve – mon der stadig er nogle på lager… Jeg må håbe! :-)))

  By the way….kunne du måske lave en mere indlæg med fede ønsker man kan ønske sig nu – hvor det er begyndt at være koldt. (Sweatre, vinterjakker osv.) ville være fedest hvis det var på budget! ;-)

  Bruger du egentlig denne jakke mere? Eller er den bare lagt bag garderoben? (denne her jakke: https://amaliewessel.dk/2014/06/neutral-colours-new-pants-outfit/#comments)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Virkelig lækker bluse!
  Jeg tænkte på, hvor hjertesmykket er fra :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Sikke en lækker trøje!! Noget der gælder dine tre seneste køb (som du har vist på bloggen) må jeg nok sige! Både denne, acne strikken og stella tasken er virkelig nogle lækre og holdbare items. Men tænk at du har råd til at fyre så mange penge af inden for en uge :o ;) <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Blusen kan købes hos dr-adams.dk :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Vild lækker trøje!! Har også selv kigget efter den længe.
  Er mediumstørrelsen stram eller lidt løs til dig? Ville bare sikre, at jeg fik den rigtige størrelse med hjem, for er nemlig meget i tvivl om jeg skal bestille en small eller en medium!!
  Btw super fed blog! Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej Amalie. Ved godt der er mange der har spurgt med hensyn til størrelse, men håber du vil svare alligevel.
  Er ved at bestille den i prikket, men jeg er, som alle andre, meget i tvivl om hvilken størrelse jeg skal bestille.
  Hvordan sidder din på dig, altså løst eller stramt, og hvor lang er den? Jeg er 156 høj, og bruger normalt s-m. Er bange for en m bliver for lille, eller en l bliver for stor? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er 175 cm. høj, bruger normalt small i tøj og har købt en medium, som sidder godt, men alligevel er lidt lille. Jeg tror måske bare en large vil være lidt længere og en smule bredere end en medium, men forskellen er jo ikke enorm :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Er den kort til dig? Er bange for den kommer til at være alt for lang i en large, når jeg er så lille ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FOREST GREEN & NAVY // OUTFIT