7 REASONS WHY I LOVE SUNDAY

JEG ER BEGYNDT AT LÆSE BLOGS

 photo Modetilbloggen22_zps3590fff6.jpg

Altså jeg har selvfølgelig læst blogs i en del år, og der er et par stykker, som jeg har læst siden begyndelsen, men jeg har aldrig følt mig så inspireret af blogs, som jeg gør nu. Måske fordi jeg først nu har fundet blogs, hvor jeg for alvor kan se lidt af min egen stil i deres, hvis man kan sige det sådan. Eller måske lidt af deres i min? Jeg bruger i hvert fald blogs for at få inspiration til outfits og nye køb, hvor jeg før i tiden mest læste blogs, fordi det var hyggeligt at følge med i andre bloggeres liv. Det er det selvfølgelig stadig, men hvor jeg før elskede lately-on-instagram indlæg, er jeg nu gået over til at elske outfit-posts. Og så er det altså ret fedt ikke kun at læse sin egen blog, haha, for det gør man meget som blogger – “var mit blogpost for tre dage siden nu også så godt, som jeg troede? Jeg må hellere lige læse det igennem igen. Var der for mange outfitbilleder i det dér fra sidste uge?”, og jeg kunne blive ved.

Mine fem yndlingsblogs for tiden er: SIMPLE CAVALCADES // SOFIE PARELIUS // Fredes Blog // Garderobeskab // Beyond Black

15 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7 REASONS WHY I LOVE SUNDAY